Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team ukončí sezónu so Srnkom a Zvalom na Szilveszter Rally

Wednesday, 27. 12. 2017 - 12:21, Public relations   

KL Racing Rally Team ukončí sezónu so Srnkom a Zvalom na Szilveszter Rally

Tomáša Ondreja s Adamom Gömörim si fanúšikovia rally súťaží na slovenských tratiach v tomto roku veľmi neužili. Záver sezóny však veští niečo iné. Ak k tomu pridáme premiérový štart posádky Rasťo Zvalo - Ján Pavlík na Mitsubishi, diváci sa majú určite na čo tešiť.

Martin Paľov;img-1441-8.jpg

Poslednou rally súťažou v sezóne je už niekoľko rokov Szilveszter Rally, konajúca sa na maďarskom okruhu Hungariaring. A práve na tejto súťaži uzavrie tohtoročnú sezónu aj slovenský KL Racing Rally Team. Na Hungaroringu ich však nebude reprezentovať dvojica stabilných posádok, ale Tomáš „Srnka" Ondrej a jeho spolujazdec Adam Gömöri a Rasťo Zvalo s Jánom „Johnym" Pavlíkom, pričom obe dvojice sa predstavia v spolupráci s vozidlami Mitsubishi Lancer EVO IX. Pre druhú menovanú dvojicu to zároveň bude premiéra v spolupráci s vozidlom Mitsubishi.

Tibor Szabosi;c30i9146-8.jpg

„V prvom rade by som chcel poďakovať slovenskému KL Racing Rally Teamu za dôveru a možnosť reprezentovať tento tím na Szilveszter Rally 2017. Navyše ma teší, že si opäť aj s Adamom budeme môcť sadnúť do rally auta. Szilveszter Rally nie je pre nás žiadna novinka, už tu budeme štartovať po štvrtýkrát a som zvedavý ako dopadneme pri porovnaní s maďarskou rally špičkou, ktorá tu každoročne štartuje. Teším sa aj na maďarských rally fanúšikov, ktorí patria asi k najhorkokrvnejším v Európe. Budeme sa snažiť odovzdať dobrý výkon a nesklamať dôveru KL Racing Rally Teamu," zhodnotil Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;c30i7964-8.jpg

Szilveszter Rally 2017 odštartuje rovnako ako v minulosti medzi Vianocami a Novým rokom, čiže v dňoch 27.-29.12.2017 ako posledná rally súťaž v strednej Európe. V pláne súťaže je absolvovať celkovo šesť rýchlostných skúšok v celkovej dĺžke takmer 60 kilometrov. Štart prvého meraného úseku je naplánovaný na 28.12.2017 o 10 hodine 8 minúte a štart poslednej rýchlostnej skúšky bude 29.12.2017 o 12 hodine 15 minúte. Ocenenie najlepších a vyhlásenie výsledkov by malo nasledovať ihneď po dojazde posledného súťažného vozidla do cieľa súťaže. Samozrejme o tom, ako sa darilo posádke KL Racing Rally Teamu vás budeme informovať po ukončení Szilveszter Rally 2017.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri