Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team si spoločne s Kukom a Vejom užili Prahu

Tuesday, 04. 12. 2018 - 19:31, Public relations   

KL Racing Rally Team si spoločne s Kukom a Vejom užili Prahu

Nepríjemné, studené a sychravé počasie, ale aj snehovú kašu, či poriadne kaluže vody na tratiach si užili všetci účastníci tohtoročného Pražského Rallysprintu, vrátane posádky slovenského KL Racing Rally Teamu.

 

Tibor Szabosi;asf-6076-3.jpg

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom a Fordom Fiesta R5 už trate, ktoré ich čakali v rámci podujatia XXIV. Pražský Rallysprint 2018, dobre poznali z minulých rokov, veď tohtoročná súťaž v hlavnom meste Českej republiky vôbec nebola ich pražskou premiérou.

Tibor Szabosi;c30i4714-14.jpg

„Priznávam, že takéto počasie, aj keď som tu už viackrát v minulosti štartoval, si nepamätám. Je pravda, že asi pred dvomi, či tromi rokmi začalo v sobotu popoludní snežiť, teraz sme sa ale zobudili do krásneho bieleho rána. Všetci čo ma poznajú však vedia, že ja mám nesmierne rád ťažké podmienky. Čím sú ťažšie tým lepšie a inak tomu nebolo ani tu. Hneď v prvom teste sa nám s Vejom podarilo urobiť tretí najrýchlejší čas, v druhom siedmy. Na začiatok to nebolo zlé. V treťom teste, už na Strahove, sme nejakým nedopatrením urobili o koliečko menej a tým pádom sme sa prepadli v absolútnom poradí o poriadny kus dolu. To bol pre nás signál, že v Prahe sa máme predovšetkým zabávať a hlavne zabávať divákov. Tých sa tu v Prahe zíde vždy neskutočné množstvo a inak tomu nebolo ani v tomto roku, Všetci neskutočne povzbudzovali, skandovali, tlieskali, bolo to perfektné. Ja by som sa rád poďakoval za podporu KL Racing Rally Teamu, jeho partnerom, ale j mechanikom Keane Teamu, ktorý opäť pripravil perfektne Ford Fiesta R5, s ktorým sme si všetko super užili,“ zhodnotil XXIV. Pražský Rallysprint 2018 Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;ca30i9297.jpg

Slovenskému KL Racing Rally Teamu veľa času na oddych po Prahe neostáva, keďže už počas nadchádzajúcej soboty sa jeho dve súťažné posádky predstavia na rally v Slušoviciach. Ale o tom až v nasledujúcej správe.

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

Fotogaléria KL Racing Pražský Rallysprint



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri