Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team s Petrom Bednárom víťazmi 3. kola seriálu RRP

Thursday, 28. 06. 2018 - 20:14, Public relations   

KL Racing Rally Team s Petrom Bednárom víťazmi 3. kola seriálu RRP

Slovenský KL Racing Rally team načrel počas uplynulého víkendu do vôd v ktorých ešte nikdy neúčinkoval. Spoločne s Petrom Bednárom a Robom Radnótym sa predstavili v rámci tretieho a štvrtého kola seriálu Regionálny Rally Pohár vo Veľkých Zlievcach.

 

Slavomír Ďuroš;img-8269-6.jpg

Rally Novohrad odštartovala v motoršportovom areáli Veľké Zlievce ako tretie a štvrté kolo slovenského seriálu Regionálny Rally Pohár. Na štart sa premiérovo postavil aj KL Racing Rally Team s posádkou Peter Bednár - Róbert Radnóty a vozidlom Mitsubishi Colt. Výsledkom bolo absolútne víťazstvo v rámci tretieho kola seriálu RRP, ale aj odstúpenie v rámci štvrtého kola spomínaného seriálu.

Slavomír Ďuroš;img-8167-6.jpg

„So svojim výkonom som maximálne spokojný. Nečakal som, že sa mi podarí vyhrať v rámci 3. kola RRP vyhrať absolútne a navyše pridať aj víťazstvo v mojej triede. Všetko sa to zomlelo nejako veľmi rýchle. Auto som mal ešte dva dni pred súťažou úplne rozobraté, tak sme ho narýchlo poskladali a postavili sa na štart Rally Novohrad. Trať bola pekná, technická a naše Mitsubishi Colt tu dostal aj poriadne zabrať. Po sobotňajšom víťazstve pre nás preteky v nedeľu skončili zlomenou poloosou. Veľmi nás to mrzí, v nedeľu sme mali v pláne potvrdiť naše sobotňajšie absolútne víťazstvo, no aj technické poruchy a odstúpenia patria k rally. Chcel by som aj touto cestou veľmi pekne poďakovať KL Racing Rally teamu za podporu a možnosť štartovať na Rally Novohrad," povedal po súťaži Petr Bednár.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri