Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 zaujal divákov

Wednesday, 07. 11. 2018 - 17:06, Public relations   

KL Racing na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 zaujal divákov

Deviaty ročník populárnej Auto Show na Slovakia Ringu sa neobišiel bez slovenského KL Racing Rally Teamu a jeho súťažných posádok. Tie sa jednoznačne snažili zabaviť prítomných divákov.

Štyria jazdci, štyri rozdielne rally špeciály, ale aj štvorica rozdielnych zážitkov, či postrehov. To bol KL Racing Rally Team na podujatí KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018.

Tibor Szabosi;c30i0891-17.jpg

Najvňčšiu pozornosť spomedzi jazdcov KL Racing Rally Teamu samozrejme aj v tomto roku na Slovakia Ringu pútal jeden z najlepších slovenských okruhových jazdcov, dnes už viac menej vyslúžilec, Štefan Rosina. Ten sa premiérovo predstavil divákom s vozidlom Škoda Fabia R5.

„Musím povedať, že je to niečo úplne iné ako Škoda Fabia v špecifikácii WRC s ktorou som tu v minulých rokoch štartoval. Priznám sa, že ma veľmi príjemne prekvapil motor, ktorý nie je od WRC ďaleko vzdialený, ale aj podvozok, ktorý je naozaj perfektný, proste je to „úplne iná liga". S autom sa samozrejme treba naučiť jazdiť, keďže funguje vďaka faktu , že nemá aktívne diferenciály úplne inak," opísal Štefan Rosina novú techniku.

Michal Bobko;dsc2852-3.jpg

Samozrejme veľkú divácku podporu na Auto Show mal aj Tomáš Kukučka. Ten sa predstavil s rovnakým vozidlom ako v Košiciach, čiže s Fordom Fiesta R5 a po jeho pravom boku sedel už klasicky spolujazdec Peter Vejačka.

„My sme toto podujatie poňali vyslovene ako show a tak sme k nemu aj pristupovali. Na dosahované časy sme absolútne nepozerali a priznám sa, že vlastne ani neviem ako sme dojazdili. Podstatné bolo, že sme povozili množstvo partnerov a známych a zabavili divákov. Som spokojný," dodal Tomáš Kukučka.

Michal Bobko;dsc4173-1.jpg

Pavol Cireň sa na Auto Show predstavil v spolupráci s vozidlom Renault Clio R3. Spolujazdcovské povinnosti si v tomto prípade plnil Jakub Slovák, ktorý Cirovi diktoval premiérovo už v Košiciach a zdá sa, že táto dvojica si v súťažnom aute sadla, keďže im v cieli súťaže patrila druhá priečka v triede 5.

„V piatok sme sa starali o partnerov, kamarátov a rodinných príslušníkov, ktorých sme dosýta vyvozili na testovacej rýchlostnej skúške, v sobotu už o samotnú súťaž a dopadlo to dobre. Odniesli sme si domov poháre za druhé miesto v triede, čo nás potešilo," povedal v cieli Auto Show Ciro.

Tibor Szabosi;asf-4911-3.jpg

Poslednou dvojicou zastupujúcou KL Racing Rally Team na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 boli Poliaci Tomasz Wróbelwski a Krzystof Grzesik, ktorí sa predstavili v spolupráci s vozidlom Peugeot 208 R2. Rovnako nesklamali, keďže domov odchádzali s pohármi za tretie miesto v triede 6.

Team;dji-0454.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth 

Fotogaléria KL Racing Auto Show

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri