Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing Team uzavrel sezónu prvým a druhým miestom

Tuesday, 16. 11. 2021 - 14:51, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team uzavrel sezónu prvým a druhým miestom

Auto Show na Slovakia Ringu patrí medzi obľúbené podujatia Kesko Racing Teamu. Snáď aj z tohto dôvodu že už po šiestykrát figuruje v názve podujatia Kesko Mobile.

 

Tibor Szabosi

V rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 rožňavský Kesko Racing Team reprezentovali dve súťažné posádky, pričom obe boli ovenčené ziskom tohtoročného titulu majstrov Slovenska v rally.

Tibor Szabosi

Vo vozidle Peugeot 208 R2 sa v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 predstavil tohtoročný majster Slovenska v triede 6, Kamil Švec. Na mieste spolujazdca vystriedal brata Erika otec Dušan, ktorý si tak pripomenul aké to bolo, keď on sám v minulosti navigoval niekoľkých jazdcov. Výsledok? Víťazstvo v rámci triedy 6, ako aj medzi dvojkolkami.

Tibor Szabosi

„Som rád, že sme opäť tu, na KESKO MOBILE AUTO SHOW, čo je pre nás v podstate „domáca súťaž“. Teší ma, že táto súťaž sa stále niekam posúva dopredu, aj v tomto roku prišlo prekvapenie v podobe tratí, ktoré sa v rámci Auto Show ešte nejazdili. Sú dobré, ale najväčší problém robí počasie. Zatiaľ čo včera bolo pekne slnečno, dnes je sychravo a poriadne zima. Nie je ani poriadne mokro, ani sucho a z toho dôvodu je problém zvoliť vhodné obutie. Slovakia Ring už dosť dobre poznám, viem kde sú nebezpečné miesta a kde sa dá ísť rýchle. Idem s otcom, zvykáme si na seba, ale všetko funguje a ja som rád, že prišlo k tomuto spojeniu. Užívame si to a výsledok nás nakoniec tiež potešil,“ opísal Kamil Švec svoje pocity.

Tibor Szabosi

V druhom vozidle Kesko Racing Teamu, v Seate Leon TDi, sa rovnako usadila majstrovská dvojica, v tomto prípade v triede 12. Fero Fusko a Dušan Kekeňák si rovnako užívali svoju jazdu, pričom v cieli 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 im patrilo druhé miesto v triede 12.

Tibor Szabosi

„Je to pekné zakončenie sezóny. Trochu sa dnes šmýka, ale to nevadí, ide sa nám dobre. S umiestnením sme spokojní,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi

Pre Kesko Racing Team bolo podujatie 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 posledným v tohtoročnej sezóne. Teraz ich čaká kompletná kontrola techniky a jej príprava na budúcoročnú sezónu.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri