Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing Team uzatvára sezónu na Slovakia Ringu

Thursday, 11. 11. 2021 - 09:13, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team uzatvára sezónu na Slovakia Ringu

Kesko Racing Team posledné podujatie automobilového športu v sezóne nielenže pravidelne podporuje, ale jeho súťažné posádky sa Auto Show aj každoročne zúčastňujú.

 

Tibor Szabosi;ac7i6900-4.jpg

Inak tomu nebude ani v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021. Na štarte uvidíme hneď dve súťažné majstrovské posádky. Pýtate sa prečo majstrovské ? Z jedného jediného dôvodu. Obe sa totiž v aktuálnej sezóne tešia zo zisku titulu majstra Slovenska v rally.

Tibor Szabosi;asr65760-3.jpg

V prípade súťažnej posádky Kamil a Erik Švecoví, ktorí reprezentujú Kesko Racing Team na vozidle Peugeot 208 R2 to je majstrovský titul v triede 6, ale aj titul vicemajstrov v skupine 2WD.

Tibor Szabosi;asr67310-44.jpg

„Auto Show každý rok musí byť. Pre náš tím je to už niekoľko rokov „domáca súťaž“ čo je jasné aj z názvu podujatia. Som rád, že v tomto roku bude Auto Show zase o niečom inom, keďže oproti minulosti budeme musieť absolvovať dvojicu iných rýchlostných skúšok. A to hneď dvakrát. Samozrejme sa zúčastníme aj piatkových „predvádzacích jázd“. Verím, že to zase bude poriadna zábava,“ povedal Kamil Švec.

Tibor Szabosi;ac7i7075-4.jpg

Aj druhá súťažná posádka Kesko Racing Teamu sa aktuálne teší z majstrovského titulu a to v triede 12. Tou je dvojica Fero Fusko a Dušan Kekeňák, ktorej toto spojenie jednoznačne prospelo. V prípade Auto Show sa predstaví s rovnakým vozidlom ako počas oficiálnej sezóny, čiže Seatom Leon TDi.

Tibor Szabosi;ac7i6261-3.jpg

„Je to pre nás posledné podujatie v aktuálnej sezóne a tak si ho chceme poriadne užiť. Rýchlostné skúšky, ktoré budú použité si pamňtáme z marcovej rally, ale ako to už na Slovakia Ringu je zvykom, bez spolujazdca by som asi veľmi rýchle zablúdil, takže sa budem musieť spoliehať na Dušanov diktát,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;asr65754-3.jpg

12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 odštartuje v dňoch 12. – 13.11.2021 na Slovakia Ringu. Vďaka opäť narastajúcej pandémii sa však súťažiaci budú musieť obísť bez prítomnosti divákov a celé podujatie sa bude konať za prísnych hygienických predpisov.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri