Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing Team smeruje opäť na Slovakia Ring, teraz na kopec

Thursday, 31. 03. 2022 - 09:39, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team smeruje opäť na Slovakia Ring, teraz na kopec

František Fusko bude reprezentovať rožňavský Kesko Racing Team v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu.

 

Tibor Szabosi;ac7i8950-3.jpg

V posledných dvoch sezónach sa na pretekárskom okruhu Slovakia Ring udomácnila aj motoristická disciplína preteky automobilov do vrchu. Inak tomu nebude ani teraz, keď podujatie Hill Climb Race SLOVAKIA RING otvorí sezónu Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2022. Na štarte, rovnako ako v minulosti, nebude chýbať ani Kesko Racing Team a jeho jazdec František Fusko s vozidlom Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;ac7i9588-2.jpg

„Sezóna kopcov začína a ja musím priznať nemám ešte najazdený ani jeden ostrý kilometer. Aj preto som rád, že sezóna odštartuje na Slovakia Ringu. Tunajšie preteky sa dosť ťažko dajú porovnávať s klasickým kopcom, ale sú tu dlhočizné únikové zóny a tak aj keby sa nejaká chybička pritrafila, je kam uletieť a neublížiť si pri tom. V triede je nás viacero, takže bude s kým sa naháňať,“ povedal Fero Fusko pred úvodným kopcovým podujatím.

Tibor Szabosi;asr67034.jpg

Podujatie Hill Climb Race SLOVAKIA RING 2022 odštartuje v dňoch 1. – 3.4.2022 ako úvodné podujatie Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2022. V rámci podujatia sa uskutočnia dva samostatne bodované preteky, pričom dĺžka samotnej trate meria 3200 metrov, pričom po oba dva pretekárske dni (2. – 3.4.2022) sú v pláne najskôr dopoludňajšie tréningové jazdy a popoludní zase súťažné.

Tibor Szabosi;asr67310-16.jpg

O tom, ako sa Ferovi Fuskovi a Kesko Racing Teamu darilo na tomto podujatí vás budeme informovať po jeho ukončení

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri