Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing Team smeruje na Ostrú Lúku s trojicou jazdcov

Thursday, 28. 04. 2022 - 19:44, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team smeruje na Ostrú Lúku s trojicou jazdcov

Trojica jazdcov na vozidlách rozdielnych značiek reprezentujúca Kesko Racing Team sa na prelome mesiacov apríl a máj predstaví na podujatí PROFIN CAR Ostrá Lúka 2022.

 

Tibor Szabosi;ac7i2826-4.jpg

Druhé kolo seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu 2022 sa bude konať v dňoch 29.4. – 1.5.2022 na Ostrej Lúke pri Zvolene. Medzi takmer šesťdesiatkou jazdcov sa predstaví divákom aj trojica jazdcov z rožňavského Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;asr64092.jpg

V skupine 6 budú Kesko Racing reprezentovať hneď dvaja jazdci. Jedným z nich bude Kamil Švec na vozidle Peugeot 208 R2.

Tibor Szabosi;asr62847.jpg

„Samozrejme trať poznám, veď som tu v minulosti štartoval už niekoľkokrát. Viem, že vie poriadne prekvapiť, hlavne ráno, keď sa poriadne šmýka. Veď aj v minulom roku som mal menší kontakt so zvodidlom, ale bol to iba taký malý „ťukes“ a odniesol si to iba nárazník. Verím, že v tomto roku to bude bez takejto nepríjemnosti,“ povedal Kamil Švec pred pretekmi.

Tibor Szabosi;asr63315.jpg

Druhým jazdcom bojujúcim v rovnakej skupine 6 bude František Fusko jazdiaci na vozidle Seat Leon TDi.

„Som zvedavý aké bude počasie, ale poviem pravdu, že by som mal radšej vodu na trati. Klzký povrch totiž dokáže zmazať rozdiely medzi jednotlivými autami a keďže to naše je pomerne ťažké, určite by mi to pomohlo,“ pokračoval v rozhovore Fero Fusko.

Tibor Szabosi;ac7i3061-2.jpg

Tretí jazdec, Marián Kekeňák sa v Kesko Racing Teame na Ostrej Lúke predstaví s vozidlom Ford Fiesta Proto skupine 3.

„Aj ja trať dôverne poznám. Je síce krátka, ale na druhej strane technická a náročná. Netreba nič podceniť a hádam sa dostaví aj dobrý výsledok,“ uzavrel rozprávanie Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;asr62985-1.jpg

Podujatie PROFIN CAR Ostrá Lúka 2022 odštartuje v dňoch 29.4. – 1.5.2022. Zatiaľ čo na piatok (29.4.2022) je naplánované administratívne a technické preberanie a „spanilá jazda“ do Zvolena, v sobotu a nedeľu (30.4. – 1.5.2022) sa už na trati bude naplno bojovať o čo najlepšie umiestnenie. O tom, ako sa darilo trojici jazdcov Kesko Racing Teamu vás budeme opäť informovať po ukončení podujatia.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri