Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing Team nebude chýbať ani na štvrtom kole MSR rally v Rzeszowe

Wednesday, 04. 08. 2021 - 10:15, Miroslav Majláth   

Kesko Racing Team nebude chýbať ani na štvrtom kole MSR rally v Rzeszowe

Dvojica posádok Kesko Racing Teamu sa po sedem týždňov dlhej prestávke opäť predstaví divákom v disciplíne rally. Stane sa tak v poľskom meste Rzeszow, kde pokračuje slovenský rally seriál.

 

Tibor Szabosi;ac7i9711-3.jpg

Majstrovstvá Slovenska v rally 2021 sa najskôr predstavili dvakrát na domácej pôde. Najskôr to bolo na Slovakia Ringu a následne v Poprade. Po tomto domácom rozbehu sa v rámci tretieho kola presťahovalo rally do moravských Hustopečí. Teraz nastáva opäť sťahovanie, do poľského mesta Rzeszow. Tu sa súťažné posádky predstavia v rámci seriálu FIA CEZ, ale aj štvrtého kola slovenských majstrovstiev.

Tibor Szabosi;ac7i9547-1.jpg

Vo farbách slovenského Kesko Racing Teamu to budú hneď dve súťažné posádky, pričom bratia Kamil a Erik Švec jazdiaci na Peugeote 208 R2 cestujú do Rzeszowa ako lídri triedy 6, ale aj skupiny 2WD.

Tibor Szabosi;ac7i9545-3.jpg

„V Rzeszowe sme už štartovali, čiže vieme čo nás čaká. Určite to nebude jednoduchá súťaž a bude treba o víťazstvo poriadne zabojovať. Všetci však máme rovnaké podmienky a tak treba iba vydržať až do cieľa,“ povedal pred odjazdom do Poľska Kamil Švec.

Tibor Szabosi;ac7i0679-5.jpg

Rovnako na poľskej súťaži už štartoval aj Fero Fusko so Seatom Leon TDi. V jeho kokpite mu, rovnako ako na Slovakia Ringu, či v Tatrách, bude robiť spoločnosť Dušan Kekeňák.

Tibor Szabosi;ac7i0675-3.jpg

„Nebude to ľahké to vieme už teraz. Rýchlostné skúšky sú nádherné, ale aj poriadne zradné. Urobíme však všetko čo bude v našich silách aby sme došli až na cieľovú rampu,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;ac7i0508-3.jpg

Organizátor 30.MARMA Rajd Rzeszowski 2021 pripravil pre všetkých súťažiacich trať o dĺžke takmer 590 kilometrov, pričom sa v nej skrýva aj viac ako 152 kilometrov rýchlostných skúšok. Štart súťaže je vo štvrtok (5.8.2021) a cieľ v sobotu (7.8.2021). O tom, ako sa darilo súťažným posádkam Kesko Racing Teamu vás budeme opäť informovať po súťaži.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri