Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing smeruje na posledné podujatie PAV sezóny

Thursday, 22. 10. 2020 - 09:25, Miroslav Majláth   

Kesko Racing smeruje na posledné podujatie PAV sezóny

Podujatie OMV MaxxMotion Hill Climb Race SLOVAKIA RING ukončí sezónu AZ Car Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2020. Samozrejme na štarte nebude chýbať ani Kesko Racing Team.

 

Tibor Szabosi;ac7i7459-1.jpg

Ako už samotný názov podujatia napovedá, preteky sa budú konať v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring. Rožňavský Kesko Racing Team pritom bude reprezentovať dvojica jazdcov, ktorí si to medzi sebou naviac rozdajú v jednej triede.

Tibor Szabosi;ac7i5307.jpg

S vozidlom Peugeot 208 R2 sa na štart posledných kopcových pretekov postaví Kamil Švec, s vozidlo Seat Leon TDi to bude zase jeho tímový kolega, František Fusko. Obaja jazdci už na okruhu Slovakia Ring v minulosti jazdili, čiže presne vedia čo ich čaká a na to sú aj pripravení.

Tibor Szabosi;ac7i6157-2.jpg

Skôr ako však vôbec vstúpia do areálu Slovakia Ring, sa musia nielen jazdci Kesko Racing Teamu, ale aj všetci ostatní zúčastnení, čiže aj mechanici a všetci členovia tímov, podrobiť testu na COVID-19. Bez negatívneho testu sa totiž nikto pretekov zúčastniť nemôže a keďže nesmie byť starší ako 12 hodín, testovať sa bude priamo pred vstupom do areálu. Hygienické a bezpečnostné predpisy však neskončia ani po vstupe do areálu, pričom všetci účastníci ich budú musieť bezvýhradne dodržiavať počas celého podujatia.

Tibor Szabosi;ac7i7441-1.jpg

„Je to trošku iné ako to, na čo sme boli až doteraz zvyknutí, ale také sú nariadenia Vlády SR a tie treba dodržiavať. Určite nebudem klamať, ak poviem, že aj keď za dodržiavania prísnych hygienických a bezpečnostných podmienok, sú všetci jazdci radi, že sa vôbec môžu preteky konať. Sme radi, že organizátor nehodil flintu do žita a všemocne sa snaží preteky zorganizovať. My sa musíme správať zodpovedne, aby sme si to nepokazili,“ povedal za Kesko Racing Team Kamil Švec.

Tibor Szabosi;asf78184.jpg

Podujatie OMV MaxxMotion Hill Climb Race SLOVAKIA RING sa budú konať v dňoch 23. – 25.10.2020 v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring bez prítomnosti divákov, ako posledné dvojkolo seriálu AZ Car Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2020.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri