Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing smeruje do Popradu na druhé kolo MSR v rally

Thursday, 27. 05. 2021 - 08:41, Miroslav Majláth   

Kesko Racing smeruje do Popradu na druhé kolo MSR v rally

Po pretekoch automobilov do vrchu sa rožňavský Kesko Racing Team sťahuje zase na rally, pričom dvojica súťažných posádok absolvuje druhé kolo slovenského rally šampionátu v Poprade.

 

Tibor Szabosi;ac7i2331-3.jpg

Najstaršia slovenská rally súťaž privíta v Poprade a jeho okolí súťažné posádky už po štyridsiaty ôsmykrát. Medzi súťažiacimi z viacerých európskych krajín nebudú chýbať ani dve posádky rožňavského Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;ac7i6001.jpg

Kamil a Erik Švecoví brali v rámci prvého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2021 na Slovakia Ringu poháre za prvenstvo v triede 6, ale aj za tretie miesto v skupine 2WD. Spoločne s osvedčeným Peugeotom 208 R2 sa predstavia aj v Poprade.

Tibor Szabosi;ac7i2351-2.jpg

„Vieme, že to nebude jednoduché. Popradské trate nepatria medzi najľahšie, sú plné poriadne zradných miest, ale už sme na nich jazdili, čiže vieme čo nás čaká. Horšie to asi bude s počasím, ktoré je v posledných týždňoch dosť nevyspytateľné. Ale podmienky budeme mať rovnaké všetci, takže ideme bojovať,“ povedal Kamil Švec pred odjazdom do Popradu.

Tibor Szabosi;ac7i3600.jpg

Druhú dvojicu Kesko Racing Teamu v Poprade budú tvoriť Fero Fusko a Dušan Kekeňák. Spoločne sa v Seate Leon TDi už predstavili niekoľkokrát, naposledy na spomínanom Slovakia Ringu, odkiaľ si odviezli víťazstvo v triede 12.

Tibor Szabosi;ac7i3459.jpg

„Som rád, že v Poprade nás v triede bude viac ako tomu bolo na Slovakia Ringu. Samozrejme sme pripravení bojovať o čo najlepšie umiestnenie. Auto je pripravené, odskúšané, čiže je to iba na nás,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;ac7i6586-1.jpg

48. Rallye Tatry 2021 odštartuje v dňoch 28. – 30.5.2021 ako druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2021. Pre všetkých zúčastnených pripravil organizátor trať o celkovej dĺžke takmer 677 kilometrov. V tomto počte je započítaných už aj viac ako 140 kilometrov rýchlostných skúšok. Tie sú rozdelené do celkovo 11 rýchlostných skúšok. Slávnostný štart súťaže je v piatok podvečer a meno najrýchlejšej posádky sa dozvieme v nedeľu v cieli pre pol piatou popoludní.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri