Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing s Fuskom, Švecom a Derďákom v Ožďanoch

Wednesday, 06. 06. 2018 - 21:27, Public relations   

Kesko Racing s Fuskom, Švecom a Derďákom v Ožďanoch

Premiéru vo vozidle Seat Leon TDi si v Ožďanoch užije v rámci slovenského kopcového šampionátu Kamil Švec. Na trati však budeme sledovať aj Fera Fuska s rovnakým vozidlom a Davida Derďáka so Škodou Fabia.

Aby toho nebolo málo, ako predjazdec sa predstaví v Ožďanoch aj Dušan Švec, Kamilov otec, ktorého si všetci fanúšikovia rally súťaží majú možnosť pamätať z horúceho sedadla spolujazdca.

Tibor Szabosi;c50q0944.jpg

Poďme však pekne po poriadku. V úvode sme spomínali, že Kamil Švec sa v Ožďanoch predstaví premiérovo s vozidlom Seat Leon TDi.

„Dostal som ponuku od Ďuriho Kesziho, že si v Ožďanoch môžem vyskúšať jeho Seat a ja som ju rád prijal. Zaujíma ma, ako to auto funguje, je to predsa len niečo iné ako moja Honda. Tú zase, aby jej nebolo smutno a nestála sama opustená doma, v úlohe predjazdca otestuje Hondu pred Rally Hustopeče môj otec," vysvetlil úvodom Kamil Švec.

Tibor Szabosi;c50q2267.jpg

S rovnakým vozidlom Seat Leon TDi vo farbách Kesko Racing Teamu sa už klasicky predstaví Fero Fusko.

„Ožďany máme kúsok od domu, takže to beriem ako také skoro domáce podujatie. Trať nie je zlá, škoda, že je iba taká krátka," povedal Fero Fusko.

Trojicu jazdcov Kesko Racing Teamu bojujúcich o slovenské kopcové body doplní aj na tomto podujatí najmladší člen tímu, David Derďák na vozidle Škoda Fabia, ktorá po pretekoch na Jahodnej prešla výmenou spojky, ale aj vyladením motora a menšími nastaveniami podvozku.

Tibor Szabosi;c50q0029asf.jpg

„Pre mňa to už klasicky bude nová trať, ostatne tak ako všetky v mojej premiérovej sezóne. Samozrejme pre mňa je prioritou dôjsť vo všetkých jazdách až do cieľa a najazdiť kopu ďalších kilometrov," doplnil záverom David Derďák.

Podujatie Enipro Oždianske serpentíny 2018 štartuje v dňoch 9. - 10.6.2018 v Ožďanoch neďaleko Rimavskej Soboty. Počas oboch súťažných dní pripravil organizátor pre všetkých súťažiacich najskôr dopoludnia dvojicu tréningových jázd a následne popoludní dvojicu súťažných. Práve súčet časov z popoludňajších dvoch jázd rozhodne o konečnom poradí jazdcov.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri