Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing s Fuskom a Šustekom úspešne zvládli zimnú rally

Tuesday, 05. 02. 2019 - 15:52, Public relations   

Kesko Racing s Fuskom a Šustekom úspešne zvládli zimnú rally

Dvojica súťažných posádok, dvojica rovnakých vozidiel Seat Leon TDi, ale množstvo snehu a ľadu. Výsledkom bola dvojica rôznych výsledkov a úspešne zvládnutá rally premiéra.

Samozrejme reč je o dvoch súťažných posádkach rožňavského Kesko Racing Teamu. Tie tvorili dvojice František Fusko - Pavol Hronec a Ján Šustek – Erika Románová.

Tibor Szabosi;c30i8790-15.jpg

Fero Fusko s Paľom Hroncom môžu v rámci 3. Zimnej Levoče 2019 hovoriť o veľkom šťastí. Dôvodom bol fakt, že spoločne s vozidlom Seat Leon TDi sa zahrabali do snehového záveja v ktorom stratili veľmi veľa času. Ich šťastím bolo, že kvôli inej nehode, ktorá sa stala pre nimi, im bol pridelený náhradný čas. Po absolvovaní posledného meraného úseku im patrila v cieli štvrtá priečka v triede B2.

„No mali sme šťastie v nešťastí. Mysleli sme že skončíme kvôli výletu mimo trať niekde na poslednom mieste, ale to povestné športové šťastie nám v tomto prípade pomohlo. Ale musím povedať, že o výsledok v prípade 3. Zimnej Levoče ani veľmi nešlo, išlo nám totiž o poriadne povozenie na snehu, ľade a pneumatikách s hrotmi,“ povedal Fero Fusko v cieli podujatia.

Tibor Szabosi;c30i8813-13.jpg

V prípade Jána Šusteka a Eriky Románovej išlo hlavne o premiéru v rally súťažiach. Samozrejme aj o zohranie sa v aute a o odskúšanie si svojich možností pred „ostrou“ sezónou. Výsledkom bolo šieste miesto v triede B2, úplná absencia zbytočných výletov mimo trať a v konečnom dôsledku aj nepoškodený Seat Leon TDi v cieli.

„Bolo to niečo nové. Nikdy predtým som neabsolvoval žiadnu rally súťaž a nikdy predtým som ani nejazdil na pneumatikách s hrotmi na snehu a ľade. Musím však povedať, že to bolo zábavné a hlavne veľmi poučné. Ďakujem Ďurimu Keszimu za túto skúsenosť. Snaťil som sa doviezť Seata neporušeného do cieľa, čo sa nakoniec aj podarilo,“ doplnil Ján Šustek.

Tibor Szabosi;c30i7702-17.jpg

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri