Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing na Slovakia Baba 2018 splnil všetky ciele

Tuesday, 10. 07. 2018 - 17:29, Public relations   

Kesko Racing na Slovakia Baba 2018 splnil všetky ciele

Rožňavský Kesko Racing Team smeroval na podujatie Slovakia Baba 2018 s jasným cieľom. Tým bol zisk ďalších kopciarskych bodov, ale aj vyskúšanie techniky pred nadchádzajúcou rally v Lubeníku.

Všetky ciele sa podarilo splniť. Fero Fusko v spolupráci so Seatom Leon TDi nielenže po oba dva dni vyhral v triede N+2000/2WD, ale aj poriadne otestoval auto s ktorým sa počas nadchádzajúceho piatka a soboty zapojí do bojov o body v rlly súťažiach.

Tibor Szabosi;c30i0445-21.jpg

„Trať na Pezinskej Babe bola síce trochu rozbitá, ale nášmu Seatu Leon TDi to nejako veľmi nevadilo. Výborne som si zajazdil, vyhral triedu a získal plný počet bodov do priebežného hodnotenia Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. Podarilo sa nám aj vychytať zopár drobných technických problémov a poriadne vyskúšal auto, s ktorým ideme na Rally Lubeník," zhodnotil v cieli Slovakia Baba 2018 Fero Fusko.

Ján Šustek mal za úlohu vyskúšať druhý Sesat Leon TDi, s ktorým nielenže on absolvuje preteky automobilov do vrchu, ale ako spolujazdec ho spoločne s Jurajom Keszim používajú sem, tam v rámci rally súťaží. Rovnako ako v prípade Fera Fuska, aj u Jana Šusteka všetko dobre dopadlo. Výsledkom boli dve tretie miesta v triede N+2000/2WD.

Tibor Szabosi;c30i6289-9.jpg

„Ja som spokojný. Napriek faktu, že už niekoľko rokov bývam v Bratislave, Pezinskú Babu som až doteraz vôbec nepoznal. Musím povedať, že trať je naozaj veľmi pekná, keby sa v budúcnosti podarilo natiahnuť nový asfalt, bolo by to naozaj super," dodal Ján Šustek.

Tretím, najmladším členom Kesko Racing Teamu bol už stabilne David Derďák so Škodou Fabia. Pre Dada bola trať na Pezinskej Babe samozrejme novinka, rovnako ako všetky ostatné trate v rámci slovenských kopcových majstrovstiev. Napriek tomu si odniesol z podujatia Slovakia Baba 2018 poháre za dve prvé miesta v triede E1-1400, ale aj dva za druhé miesto v kategórii Junior.

Tibor Szabosi;c30i9590-11.jpg

„Naozaj pekná trať. Rýchla a zaujímavá. Najskôr som z nej mal trochu obavy, ale nakoniec sa mi veľmi zapáčila. Ja sám za seba som spokojný. Dúfam, že aj tím bude spokojný so mnou," dodal záverom David Derďák.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri