Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing na Jankov vŕšok iba s Davidom Derďákom

Thursday, 02. 08. 2018 - 20:31, Public relations   

Kesko Racing na Jankov vŕšok iba s Davidom Derďákom

Jedenáste a dvanáste kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu odštartuje na podujatí Autopola Jankov vŕšok 2018 aj za účasti Kesko Racing Teamu.

Rožňavský tím pritom bude na trati o dĺžke 3700 metrov nachádzajúcej sa medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom reprezentovať na rozdiel od iných pretekov iba najmladší člen tímu, čiže David Derďák na Škode Fabia.

Tibor Szabosi;c30i0186-18.jpg

Pre úspešného Juniora Kesko Racing Teamu budú tieto preteky premiérové rovnako ako boli aj všetky doterajšie. Tohtoročná sezóna je jeho prvou v pretekárskej kariére a tak každá trať je pre „Dada" nová.

„Nejazdil som tu ešte, ale o trati som toho už počul naozaj veľmi veľa. Vraj je veľmi pekná, technická, ale zároveň aj neskutočne šmykľavá. Už sa na preteky neskutočne teším, som zvedavý ako sa mi tu bude dariť. Kesko Racing Team budem reprezentovať na Jankovom vŕšku iba ja, keďže všetci ostatní sú niekde na dovolenkách. Verím, že sa mi bude dariť a preteky si poriadne užijem," povedal David „Dado" Derďák.

Tibor Szabosi;c30i6327-10.jpg

Autopola Jankov vŕšok 2018 štartuje v dňoch 4.- 5.8.2018. Zoznam prihlásených hovorí o stodvadsiatich jazdcoch, ktorých by sme mohli na trati sledovať, koľko ich bude stáť na štarte sa asi dozvieme až v sobotu o 8:00 hodine, kedy štartuje prvá tréningová jazda. Po nej od 10:15 hodiny je plánovaný štart druhej tréningovej jazdy. Popoludní už pôjde do tuhého, keď jazdci budú v dvojici súťažných jázd bojovať o konečné poradie. Ich štart je plánovaný na 13:00 a 15:15 hodinu. Rovnaký časový harmonogram platí aj na nedeľu 5.8.2018.

Kesko Racing Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri