Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing ide opäť bojovať do Lubeníka

Thursday, 13. 07. 2017 - 18:19, Public relations   

Kesko Racing ide opäť bojovať do Lubeníka

Ak nepočítame Rally Rožňava, Rally Lubeník je pre Kesko Racing Team najbližšou súťažou v seriáli Majstrovstvách Slovenska v rally 2017. Takmer domáce trate, ale aj príjemné prostredie Slovenského rudohoria tento kraj priam predurčujú na usporiadanie kvalitnej súťaže.

Tibor Szabosi;c30i9120-4.jpg

Juraj Keszi s Jánom Šustekom a Seatom Leon TDi cestujú v tomto roku do Lubeníka v pozícii lídrov triedy 5. Patrí im totiž v spomínanej triede vedenie v priebežnom poradí aktuálneho slovenského šampionátu. Samozrejme, konkurencia nikdy nespí a aj preto je už vopred jasné, že v Lubeníku práve v tejto triede budú prebiehať neskutočne vyrovnané súboje.

Tibor Szabosi;c30i9157-4.jpg

V rovnakej triede budú na lubeníckych rýchlostných skúškach bojovať aj Fero Fusko so Štefanom Tökölim na rovnakom vozidle, čiže Seate Leon TDi. Práve táto dvojica si z poslednej súťaže, Rally Hustopeče odviezla víťazstvo, ktoré ich zaradilo na tretie miesto priebežného poradia.

Tibor Szabosi;c30i0059-6.jpg

Tretiu posádku Kesko Racing Teamu tvorí už tradične bratská dvojica Kamil a Erik Švecoví a vozidlo Honda Civic TypeR. Kamil a Erik nemusia nikam cestovať, pre nich je totiž táto súťaž nie takmer, ale absolútne domáca. Obaja totiž bývajú v susednej Revúcej. Pri pohľade na ich umiestnenie v triede 8 treba iba konštatovať, že im patrí v priebežnom poradí vedenie.

Tibor Szabosi;c30i9389-4.jpg

Za celý Kesko Racing Team pred štartovnú situáciu zhodnotil šéf tímu, Juraj Keszi: „Do Lubeníka to máme naozaj iba na skok. Trate poznáme všetci, čiže vieme do čoho ideme. Očakávam, že súboje hlavne v našej triede 5 budú naozaj veľmi tesné, ale aspoň bude zábava. Dúfam, že technika nesklame a na trati nestretneme ani žiadne havarované vozidlo ako tomu bolo v minulom roku. Na štart sa už všetci veľmi tešíme."

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri