Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing a Švecoví idú bojovať do Košíc o titul v triede 8

Friday, 19. 10. 2018 - 10:40, Public relations   

Kesko Racing a Švecoví idú bojovať do Košíc o titul v triede 8

Bratia Kamil a Erik Švecoví majú spoločne s Kesko Racing Teamom tohtoročnú sezónu rally dobre rozohranú. Pred posledným kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 im patrí priebežne vedúca priečka v triede 8.

Tibor Szabosi;c30i1671-15.jpg

„Sme síce na prvom mieste priebežného poradia v triede 8, ale ešte nič nemáme vyhraté. Do Košíc ideme s cieľom vybojovať titul v triede 8, ale to musíme po oba dva dni dôjsť až do cieľa. Je síce pravda, že máme pred najbližšou konkurenciou sedemnásť bodový náskok, v rámci 44. Rally Košice 2018 ale budeme všetci bodovať o dvojnásobný počet bodov. To znamená, že v hre je ešte štyridsať bodov pre víťaza triedy. Naša taktika je neurobiť žiadnu chybu a dôjsť až na cieľovú rampu. Veríme, že Honda Civic TypeR bude fungovať, nám sa tiež bude dariť a podarí sa nám pre rožňavský Kesko Racing Team vybojovať majstrovský titul," vysvetlil úvodom Kamil Švec.

Tibor Szabosi;c30i3958-11.jpg

V Košiciach nebude reprezentovať rožňavský tím iba táto jediná posádka. V druhej bude za volantom Seatu Leon TDi sedieť tohtoročný slovenský kopcový šampión v triede N+2000 Diesel/2WD, Fero Fusko. O tom, že táto posádka bude doslova „bombová", hovorí aj meno Ferovho spolujazdca, ktorým nie je nik iný ako Ján Bomba. Keďže Ferovi s Jankom patrí v priebežnom poradí triedy 5 aktuálne šieste miesto a nebojujú o titul, či umiestnenie medzi najlepšou trojicou, je jasné, že si poslednú majstrovskú súťaž budú chcieť aj spoločne poriadne užiť.

Tibor Szabosi;c30i5233-10.jpg

„Samozrejme ideme do Košíc zabaviť seba aj fanúšikov. V tomto roku nám veľmi šťastie v rally súťažiach neprialo, keď sme dvakrát nedojazdili a v Hustopečích neštartovali. Dôsledkom toho je aj aktuálne šieste miesto, snáď sa nám podarí posunúť aspoň na piate. Ale ako som povedal, ideme si túto súťaž poriadne užiť," konštatoval Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i3968-10.jpg

44. Rally Košice 2018 odštartuje ako posledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018. Keďže sa jedná o dvojetapovú súťaž, posádky budú bojovať o dvojitú porciu bodov. Štart súťaže je v sobotu 20.10.2018 o 14:05 hodine a cieľ v nedeľu 21.10.2018 o 14:00 hodine. O tom, ako sa darilo posádkam rožňavského Kesko Racing Teamu vás budeme informovať po skončení podujatia.

Kesko Racing Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri