Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Kamiro Racing Team ukončil sezónu v Kopřivnici

Wednesday, 23. 12. 2020 - 09:38, Miroslav Majláth   

Kamiro Racing Team ukončil sezónu v Kopřivnici

Slovenský Kamiro Racing Team si na záver sezóny doprial premiéru v rámci moravského seriálu Traiva Rally Cup. Podujatie sa konalo v areáli Tatra Kopřivnice a za volant sa posadil Tomáš „Répu“ Ondrej.

Ten si rovnako ako Kamiro Racing Team užil svoju premiéru s vozidlom Mitusbishi Lancer EVO IX, ale aj spolujazdcom Přemyslom Smutným. V cieli súťaže im pritom a to aj napriek poriadne nabitej konkurencii, patrilo šieste miesto v triede.

František Dušek;traivacup-19-12-2020-012.jpg

Finálové podujatie Traiva Rally Cup, ako sme už spomínali, sa konalo v areáli Tatra Kopřivnice. Práve tu sa podarilo, napriek pandémii, zorganizovať v tomto roku niekoľko rally podujatí, ktorých sa v hojnom počte zúčastňujú aj slovenské rally posádky. V prípade Kamiro Racing Teamu, ale aj Tomáša „Répu“ Ondreja, sa však jednalo o premiéru.

František Dušek;traivacup-19-12-2020-003.jpg

„Z môjho pohľadu musím povedať, že sa mi toto podujatie páčilo. Testovací Polygón Tatra Kopřivnice poskytuje dostatok tratí na ktorých sa dá rally zorganizovať. Je tu navyše dostatok priestoru aj na servisnú zónu a celé zázemie súťaže. Ja som si poriadne užil nielen premiéru s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX, ale aj so spolujazdcom Přemyslom Smutným, ktorý v minulosti rovnako sedával ako navigátor v rally aute. Ďakujem Kamiro Racing Teamu za novú skúsenosť, dúfam, že som nesklamal ich dôveru a v budúcnosti sa opäť stretneme pri spolupráci,“ zhodnotil svoje vystúpenie Tomáš „Répu“ Ondrej.

František Dušek;traivacup-19-12-2020-008.jpg

Zdá sa, že Tomáš bol po podujatí spokojný a inak tomu nebolo ani z pohľadu manažéra Kamiro Racing Teamu, Milana Fulmeka: „Ako som už hovoril pred podujatím, naše plány v závere sezóny boli trochu iné. Konkrétne sme mali uzatvárať sezónu na Hungaroringu, ale podujatie Szilveszter Rally bolo zrušené a tak sme sa presunuli na Moravu. S výkonom Tomáša a Přemysla som spokojný, odviedli dobrý výkon a navyše si „Répu“ vyskúšal aj novšiu techniku. Bolo to úspešné zavŕšenie tohtoročnej, veľmi komplikovanej sezóny a ja som spokojný. Vidíme sa opäť v úvode budúcoročnej sezóny.“ 

František Dušek;traivacup-19-12-2020-005.jpg

Miro Majláth

František Dušek;traivacup-19-12-2020-017.jpg

Kamiro Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri