Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kamiro Racing sa vezie na víťaznej vlne

Tuesday, 08. 09. 2020 - 15:57, Miroslav Majláth   

Kamiro Racing sa vezie na víťaznej vlne

Slovenský Kamiro Racing Team s Tomášom „Srnkom“ Ondrejom po oba dva dni podujatia TODOS Cena Slovenska Pezinok Baba 2020 bral víťazstvo v skupine 4.

 

Tibor Szabosi;ac7i2085-1.jpg

Tomáša „Srnku“ Ondreja sme na pretekoch automobilov do vrchu už dlhšie nevideli. Teda videli, ale iba v úlohe mechanika. Teraz sa všetko zmenilo a on spoločne s Kamiro Racing Teamom sa predstavil v úlohe jazdca na podujatí TODOS Cena Slovenska Pezinok Baba 2020. V spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX vyhral po oba dva dni nielen skupinu 4, ale aj triedu 4a. Navyše Srnkovi patrilo v sobotu aj siedme miesto absolútneho slovenského poradia a v nedeľu sa dokonca posunul na piate. To všetko pri veľmi silnej konkurencii slovenských, ale aj poľských jazdcov.

Tibor Szabosi;ac7i3276-1.jpg

„V prvom rade som strašne rád, že aspoň voľačo po tej korona pauze začalo fungovať. Je to prvý kopec a pravdu povediac, nečakal som taký veľký náskok ako sa mi podaril. Čakal som, že súboje budú o desatinách sekundy a nie o niekoľko sekúnd. Som veľmi spokojný a už sa teším na ďalšie preteky. Samozrejme moja vďaka patrí Kamiro Racing Teamu a jeho partnerom, dúfam, že všetci budú s mojim výkonom spokojní,“ zhodnotil po podujatí Tomáš „Srnka“ Ondrej.

Tibor Szabosi;asfr4119-1.jpg

Ako Tomáš povedal, tak sa aj stalo a samozrejme s jeho výkonom boli v Kamiro Racing Teame spokojní.

Tibor Szabosi;ac7i4895-1.jpg

„Veľmi dobrý výkon. Som rád, že sme sa s Tomášom dohodli na tejto spolupráci. Podal naozaj výborný výkon a za jeho chrbtom ostalo aj množstvo veľmi rýchlych jazdcov. Patrí mu moja veľká vďaka,“ dodal manažér Kamiro Racing Teamu, Milan Fulmek.

Tibor Szabosi;ac7i3268-1.jpg

Kamiro Racing Team spoločne s Tomášom Ondrejom sa opäť predstavia už počas nadchádzajúceho víkendu v rámci druhého kola seriálu AZ Car Majstrovstvá Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2020, v tomto prípade to bude na Ostrej Lúke pri Zvolene.

Tibor Szabosi;asfr4810.jpg

Miro Majláth

Kamiro Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri