Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kamiro Racing pokračuje na 25. Vančík Rallysprint Kopná 2019

Tuesday, 09. 04. 2019 - 20:31, Public relations   

Kamiro Racing pokračuje na 25. Vančík Rallysprint Kopná 2019

Kamiro Racing Team pokračuje na podujatí v Slušoviciach. Práve tu odštartuje jubilejný 25. ročník Vančík Rallysprint Kopná 2019 a na štarte nebude chýbať ani dvojica Trněný – Doeer.

 

Tibor Szabosi;c30i4273-15.jpg

Slovenský tím po svojom debute vo Valašskom Meziříčí odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu v rámci úvodného podujatia českej rallysprintovej série. Práve tu bude mať možnosť Karel Trněný opäť zbierať skúsenosti s novou technikou, Fordom Fiesta R5. V prípade 25. Vančík Rallysprint Kopná 2019 mu spolujazdca bude robiť Nemec Christian Doeer, s ktorým Karel na rally tratiach zažil v minulosti už množstvo súbojov.

Tibor Szabosi;c30i3769-17.jpg

„Vo Valmeze som hovoril, že potrebujem čo možno najviac jazdiť, aby som čím skôr pochopil ako funguje Ford Fiesta R5. Je to totiž úplne niečo iné ako moje doterajšie vozidlá špecifikácie WRC. Dúfam, že rallysprint Kopná ma zase posunie o kus vpred, aby som následne mohol lepšie bojovať na Rally Tatry, ktoré budú druhým kolom slovenského šampionátu, ktorého sa máme v pláne zúčastniť kompletného. V Poprade budeme bojovať až o tri týždne, teraz sa musíme sústrediť na aktuálnu súťaž, ktorú som v minulosti už veľakrát absolvoval, čiže ju veľmi dobre viem čo nás čaká. Ďakujem Kamiro Racing Teamu za podporu, dúfam, že sa nám bude dariť,“ ozrejmil Karel Trněný pred podujatím.

Tibor Szabosi;c30i5043-13.jpg

25. Vančík Rallysprint Kopná 2019 štartuje v dňoch 12. – 13.4.2019 v Slušoviciach a ich okolí. V priebehu piatka 12.4.2019 na súťažné posádky čaká administratívne a technické preberanie, ale aj obhliadky tratí. Na sobotu 13.4.2019 pripravil organizátor samotnú súťaž o celkovej dĺžke takmer dvesto kilometrov. Tie v sebe už zahŕňajú aj takmer sedemdesiat „ostrých“ kilometrov. Tie sú rozdelené do sedem rýchlostných skúšok .Štart súťaže je plánovaný na 9:00 hodinu a cieľ od 16:18 hodiny.

kamiro-partner-1.jpeg

Kamiro Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri