Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Juraj Varga sa predstaví na ďalšej svetovej súťaži Baja, teraz v Maďarsku

Thursday, 04. 08. 2022 - 11:09, Miroslav Majláth   

Juraj Varga sa predstaví na ďalšej svetovej súťaži Baja, teraz v Maďarsku

Juraj Varga sa spoločne so štvorkolkou Yamaha YFM 700R predstaví divákom v rámci podujatia zaradeného do seriálu FIA&FIM Cross-Country Bajas World Cup XIX. Hungarian Baja 2022.

 

MM Photography

Po smolnej súťaži Baja Espaňa Aragón, na ktorej Slováka Juraja Vargu iba kúsok pred cieľom zradil motor jeho Yamaha YFM 700R, pokračuje jediný slovenský zástupca v kategórii Quad ďalšou súťažou. V tomto prípade to bude Hungary Baja, podujatie zaradené do svetového poháru Cross Country Bajas.

MM Photography

Trať maďarskej Baja súťaže sa nachádza medzi hornatou oblasťou Bakony, severne od jazera Balaton v jednom z najväčších vojenských objektov v strednej a východnej Európe a je vskutku jedinečná.

MM Photography

„Po Baja Aragón, kde nám odišiel motor na Yamahe a nám chýbalo do cieľa iba deväť kilometrov. Počas týždňa sme urýchlene dali motor dokopy a vo štvrtok nad ránom sme ho založili do štvorkolky a už cestujeme do Maďarska na ďalšie svetové podujatie. Tu presne vieme do čoho ideme a čo nás čaká. V rokoch 2019 a 2021 sa mi túto ťažkú súťaž podarilo vyhrať. Viem, že ani teraz to nebude jednoduché, ale skúsime urobiť všetko čo bude v našich silách aby sme opäť uspeli,“ povedal pred odjazdom Juraj Varga.

MM Photography

XIX. Hungarian Baja 2022 je naplánovaná ako trojetapová súťaž konajúca sa v dňoch 5. – 7.8.2022. Všetkých účastníkov čakajú náročné trate o celkovej dĺžke takmer päťstosedemdesiatdva kilometrov. V nich je už započítaných aj takmer štyristodvadsaťdva ostrých kilometrov. O tom, ako sa bude Jurajovi Vargovi dariť vás budeme opäť informovať po ukončení podujatia.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri