Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Juraj Varga priebežne na treťom mieste kategórie Quad

Saturday, 22. 10. 2022 - 08:21, Miroslav Majláth   

Juraj Varga priebežne na treťom mieste kategórie Quad

Ako sme vás už informovali, Slovák Juraj Varga má za sebou úvodné tri etapy Andalucia Rally 2022. A zatiaľ sa mu darí výborne a priebežne mu patrí druhé miesto v kategórii Quad.

 

Ingine Creators

Podujatie odštartovalo Prológom, ktorý zároveň určoval aj postavenie na štarte. V prípade Juraja to bolo po absolvovaní osemnásť kilometrového meraného úseku tretie miesto v kategórii Quad.

Ingine Creators

Po tomto krátkom rozohriatí nasledovala druhá časť prvej etapy, ktorá v sebe zahŕňala celkovo štyristošesťdesiat kilometrov, ale aj tristopätnásť ostrých. Čo bolo najdôležitejšie, jazdci museli prejsť aj štyristotridsať waypointov. Tie boli rozmiestnené takmer v každej zákrute, čiže navigačne to bolo naozaj veľmi zložité.

Ingine Creators

„Zo začiatku meraného úseku som nevedel chytiť dobré tempo a kazil som to aj navigačne, ale postupom času sa to nejako poddalo a už všetko išlo ako malo. V cieli boli výsledky medzi štvorkolkármi veľmi vyrovnané. Je nás tu síce iba zopár, ale zase konkurencia je veľmi kvalitná. Je tu Giroud víťaz Dakaru, ako aj Wisniewski, ktorý bol na Dakare tretí. Takže mám veľkú možnosť sa s nimi porovnať. Dúfam, že to pôjde takto dobre aj ďalej,“ zhodnotil Juraj Varga po dvoch úvodných etapách.

Ingine Creators

Dnešný štart tretieho súťažného dňa bol kvôli zlej viditeľnosti a nemožnosti vzlietnutia vrtuľníkov, najskôr odložený a nakoniec bola celá etapa zrušená, pričom všetci jazdci absolvovali iba voľný prejazd.

Ingine Creators

Zajtra na Juraja, ale aj všetkých ostatných čaká štvrtý deň súťaže. Veríme, že nenastane opäť nejaký problém a etapu všetci odjazdia normálne. O tom, ako sa Jurajovi Vargovi v nej darilo vás budeme opäť informovať.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri