Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Juraj Varga absolvoval kvalifikačnú etapu na Rallye du Maroc 2021

Friday, 08. 10. 2021 - 18:20, Miroslav Majláth   

Juraj Varga absolvoval kvalifikačnú etapu na Rallye du Maroc 2021

Juraj Varga dnes odštartoval v rámci Rallye du Maroc 2021, kde úspešne absolvoval kvalifikačnú etapu.

 

 

Hoffer QuadRacingTeam

Kvalifikačnú etapu absolvovali všetci účastníci marockej rallye z dôvodu, že práve výsledky tohto Prológu určili poradie štartujúcich do zajtrajšej prvej etapy Rallye du Maroc 2021. Jej trať sa skladala z dvoch trinásť kilometrov dlhých prejazdov. Tie rozdeľoval desať kilometrov dlhý úsek, ktorý bol meraný, pričom trať tvorila kamenistá cesta s niekoľkými za sebou nasledujúcimi odbočeniami. Samozrejme súťažiaci museli absolvovať aj prejazd aj dvojicou waypointov. Juraj jazdiaci na štvorkolke Yamaha YFM 700R úspešne absolvoval Prológ, pričom sa zaradil v skupine Quad na deviate miesto. V rámci celej kategórie Rally 2, do ktorej sú zaradení aj jazdci na motocykloch dojazdil na celkovom tridsiatom ôsmom mieste.

Hoffer QuadRacingTeam

„Hneď na úvod musím povedať, že pre mňa je všetko nové. Navyše mám dojem, že som tu jediný nováčik medzi jazdcami na quadoch. Nová je pre mňa jazda v piesku, nová je pre mňa aj navigácia, čiže idem zatiaľ skôr opatrne. Priznám sa, že zatiaľ idem radšej opatrne, stále sledujem kde som a takto by som chcel absolvovať asi aj celú túto rally. Pre mňa je totiž najpodstatnejšie dôjsť až do cieľa. Snažím sa do toho dať čo možno najväčšiu pohodu. Zajtra už nás všetkých čaká etapa, ktorá bude mať nejakých päťsto kilometrov celkovo. Z nich bude približne tristo kilometrov meraných, takže si už poriadne zapretekáme,“ zhodnotil po Prológu Juraj Varga.

Hoffer QuadRacingTeam

Ako už Juraj spomínal, Rallye du Moroc 2021 „naostro“ štartuje v podstate až zajtra. Ako sa Jurajovi bude dariť, o tom vás budeme opäť informovať po jeho dojazde do cieľa.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri