Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Jantar Team - 4.etapa Rally Dakar 2021

Wednesday, 06. 01. 2021 - 17:32, Miroslav Majláth   

Jantar Team - 4.etapa Rally Dakar 2021

Štvrtá, najdlhšia etapa Dakaru 2021 merala 813 kilometrov a bola to veľmi rýchla etapa.

 

 

Jantar Team, Martin Cigler

David Pabiška skončil v 37. Mieste, pričom dosiahol na 3.miesto v kategórii Original by Motul. Zároveň sa mu podarilo poskočiť na 43.miesto celkového poradia. V kategórii Original by Motul mu stále patrí 6.miesto

David Pabiška: 

"Som spokojný, bolo to veľmi rýchle, dokonca občas nebezpečné. Hľadali sme WayPoint 10 km pred cieľom, a musím priznať, že by som asi mať ťažké sám ho nájsť. Našťastie som bol v skupine, kde išiel aj Emanuel Gyenes  a on ho našiel skvele. Trochu sme sa s ním zviezli, ale to k tomu patrí. Motocykel ide, ale nemá maximálnu rýchlosť na čo som bol zvyknutý z minulých modelov, ale nevadí, som v cieli, a to je hlavná vec teraz. "

Jantar Team

Rudolf Lhotský:

"Bolo to presne to, čo milujem, piesok, duny a minimum trialu. Išiel som naozaj dobre, až asi 100 km po štarte, keď mi auto zaprášilo výhľad a bohužiaľ som narazil do stromu. Trochu som poškodil motorku, takže musím opravovať. Bohužiaľ fyzicky ma obmedzujú moje oči. Mám nejakú alergiu, z okuliarov alebo prilby, a som trochu opuchnutý. Našťastie, tabletky fungujú, aj keď som dnes ráno veľa nevidel. Vyzerám, ako vyzerám, ale idem ďalej a cítim sa dobre. Dnes večer bude na motorke veľa práce, takže dúfam, že sa aspoň trochu vyspíme."

Rudolf Lhotský zajazdil vo štvrtej etape 55.čas, pričom v kategórii Original by Motul dojazdil na 11.priečke. V celkovom poradí patrí Rudovi 53.miesto a v poradí kategórie Original od Motul mu patrí 9. priečka.

Jantar Team

Zajtra čaká na pretekárov ďalších 795 kilometrov, vrátane 456 meraných kilometrov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri