Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár z ostrej rely späť na kopec

Wednesday, 05. 09. 2018 - 10:42, Martin Trenkler   

Igor Drotár z ostrej rely späť na kopec

Blíži sa záver slovenskej motoristickej sezóny a Majstrovstvá Slovenska v rely zažili uplynulý piatok a sobotu svoje predposledné podujatie - DeutschMann Rallye Trebišov. Nechýbal samozrejme ani Prešovčan Igor Drotár.

Pre Igora Drotára bol Trebišov z časti "domácou záležitosťou" - sídli tu jeho reklamný partner a hlavný partner rely - firma DeutschMann. Dôjsť do cieľa zodpovedne, no tiež rýchlo, boli hlavné ciele posádky Fordu Fiesty R5 so spolujazdcom Imrichom "Miňom" Ferenczom.

Tibor Szabosi;c30i3108-10.jpg

Chýbajúce ostré kilometre tento rok, ale aj charakter súťaže a ďalšie faktory nepriniesli tímu ideálny výsledok. Napriek tomu došli do cieľa na stabilnom 6. mieste. Viac o Trebišove porozprával náš hlavný aktér.

Tibor Szabosi;c30i2654-14.jpg

Igor Drotár: "Rallye Trebišov je pre mňa vzácna súťaž, aj vďaka spoločnému reklamnému partnerovi - firme DeutschMann. Keďže z ich strany bolo všetko skvele zorganizované, chcel som podať adekvátny výkon za volantom. Šiel som do skúšok s nasadením, no zľakol som sa maličkosti - ostal mi visieť plný plyn a nejako som sa vystrašil. Párkrát sa to zopakovalo. Dostal som sa do šetrného stavu a premýšľal som pred každou zákrutou, ako ju prejsť... Nebolo to uvoľnené a nechcel som ani vyletieť mimo trať. Konečne sme však došli súťaž na 6. mieste absolútne, i keď škoda môjho výkonu. Spolujazdec Miňo podal excelentný výkon a už dnes viem, že ak všetko dobre dopadne, nebudem si viac hľadať iného spolujazdca. Samotné trate boli veľmi rýchle, uskákané a nesmierne náročné, vyľakali nás na niektorých miestach aj "protirezacie" gumy vnútri zákrut. No opäť - ja sám som nebol vo svojej najlepšej forme a podmienky sme mali všetci rovnaké. Nabudúce to bude lepšie. Teraz sa už musím sústrediť na kopec, čakajú nás posledné preteky do vrchu na Ostrej Lúke."

Tibor Szabosi;c30i4885-16.jpg

Budča-Ostrá Lúka neďaleko Zvolena je 2650-metrový kopec, ktorý ukončí sezónu Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. Karty sú síce rozdané - Igor ukončí sezónu ako absolútny vicemajster Slovenska, no zábava za volantom nesmierne rýchlych áut a tesné súboje pokračujú aj tu na ostrolúckom kopci.

Video z Deutschmann Rallye Trebišov

Fotogaléria z podujatia

Tibor Szabosi;c30i3431-9.jpg

Tibor Szabosi;c30i3128-13.jpg

Tibor Szabosi;c30i4896-16.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri