Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár v Prahe medzi šampiónmi

Monday, 26. 11. 2018 - 16:37, Martin Trenkler   

Igor Drotár v Prahe medzi šampiónmi

Doyen slovenského rely športu Igor Drotár pokračuje svoje jesenné ťaženie už túto sobotu v Prahe. Metropola Česka si vyberá 1. december pre obľúbený Pražský relyšprint.

XXIV. TipCars Pražský Rallysprint sa opäť usadí na historickom strahovskom štadióne. Odtiaľ sa posádky presunú v sobotu ráno na juh, presnejšie do okolia Zbraslavy. Dve rýchlostné skúšky na krátkej (2,2 km), no pomerne kľukatej lesnej skúške Subaru - Točná vystriedajú ďalšie štyri rýchlostné skúšky okolo štadióna na Strahove, prakticky v centre "stovežatej". Dve z nich sa navyše pôjdu v opačnom smere.

Marek Felt;img-1112-12.jpg

Prihlásených je množstvo zaujímavých posádok a áut. Svoju českú premiéru zažije napríklad vozidlo Volkswagen Polo R5 (po nedávnej svetovej premiére). Ukáže sa aj čerstvý európsky šampión rely Aleksey Lukyanuk (RUS), desaťnásobný víťaz Pražského relyšprintu Čech Václav Pech a ďalšia špička českej a slovenskej rely.

Marek Felt;img-0347-11.jpg

Igor Drotár: "Tak ako každú jeseň, aj teraz sa nesmierne teším na klasický Pražský relyšprint. Keďže som sa narodil v Československu, je pre mňa Praha srdcu veľmi blízka a zakaždým tu stretnem veľa nových i starých tvárí, množstvo priateľov a skvelých fanúšikov. Už len tým, že sa súťaž koná v Prahe, je to taký malý-veľký sviatok. Čakajú nás známe trate a teším sa na skvelú konkurenciu s množstvom českých, slovenských a poľských šampiónov a v neposlednom rade na aktuálneho európskeho majstra rely Lukyanuka. Verím, že sa nám bude dariť so spolujazdcom Miňom Ferenczom na starej, no stále výbornej Škode Fabii WRC."

Marek Felt;img-2269-7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri