Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár v kombinéze aj v obleku

Tuesday, 05. 12. 2017 - 14:00, Martin Trenkler   

Igor Drotár v kombinéze aj v obleku

Najprv Mikuláš Rally Forever 2017 a neskôr Večer majstrov volantu - víkendový program Igora Drotára striedala jedna akcia za druhou.

 

Martin Paľov;ik8a9441.jpg

Najprv s prilbou na hlave a o pár hodín neskôr v obleku. Igor Drotár si uplynulú sobotu vyskúšal šmykľavú exhibičnú Mikuláš Rally Forever v Slušoviciach, aby sa ihneď po súťaži presunul do Nitry na slávnostné vyhlasovanie slovenských majstrov za rok 2017.

Martin Paľov;ik8a9899-1.jpg

Igorovi patrí druhé miesto v absolútnom hodnotení Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, ktorú absolvoval s vozidlom Škoda Fabia DTRi. V rámci šampionátu mu patrí i prvenstvo v triedach E1 a E1+2000. Sezónu MSR v rely (Škoda Fabia R5, spolujazdec Tomáš Plachý) dokončil na úctyhodnom 6. mieste absolútne ako aj v triede 2.

Tibor Szabosi;c30i8434-10.jpg

Igor Drotár: "Exhibičná súťaž v Slušoviciach bola skôr o udržaní sa na vozovke, než o absolútnych časoch. Ľad, sneh, mokrá vozovka a ich kombinácia sadla skôr tým pripravenejším, ktorí toto podujatie poňali ako skutočnú súťaž. Ja som mal žiaľ len asfaltové nastavenie podvozku a naveľa sme našli nejaké staré sériové zimné pneumatiky. Na nich som to doslova odkrúžil. Snažil som sa samozrejme ísť čo najlepšie, no na nevyspytateľnom povrchu bolo auto novládateľné. Na druhej strane Večer majstrov volantu dopadol výborne, zabávali nás aj priatelia hudobníci z Peter Bič Project. Odniesol som si odtiaľ niekoľko trofejí ako aj plaketu od Slovenskej asociácie motoristického športu - poďakovanie za dosiahnuté výsledky v PAV, vďaka mojím niekoľkým štartom v zahraničí."

Tibor Szabosi;c30i8918-4.jpg

Na záver ešte jedno prianie od Igora Drotára: "Chcel by som poďakovať všetkým mojim priaznivcom za celoročnú podporu a za energiu, ktorú mi stále dávajú. Z celého srdca tak všetkým prajem krásne a šťastné prežitie Vianoc a úspešný štart do ďalšieho roka."

Martin Paľov;img-3048-9.jpg

Martin Trenkler/RPM



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri