Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár opäť na pretekoch do vrchu

Wednesday, 31. 03. 2021 - 12:35, Public relations   

Igor Drotár opäť na pretekoch do vrchu

Prešovský automobilový pretekár Igor Drotár pokračuje vo svojom pretekárskom programe aj na slovenských kopcoch. Sezóna rely odštartovala len nedávno a tento víkend sa k nej prídávajú aj Majstrovstvá Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV). Tak ako naposledy, aj teraz v uzavretom prostredí profesionálneho pretekárskeho okruhu Slovakia Ring.

Tibor Szabosi;ac7i2909-2.jpg

Protipandemické opatrenia vyhnali slovenský motoršport opäť na západné Slovensko, kde si v bezpečí autodrómu Slovakia Ring vyskúšajú 3200-metrov dlhú trať pretekári slovenského kopcového seriálu. Celkovo 49 jazdcov v rôznych triedach okúsi rýchlostnú dráhu Slovakia Ringu s jediným miernym prevýšením. Dôležité je, že sa náš motoristický šport môže uskutočniť a tak ako inde, aj tu pôjde o precíznu jazdu na hrane možností.

Tibor Szabosi;ac7i1939-2.jpg

Slovenské kopce ukončili svoju sezónu pred rokom presne tu a rovnako seriál MSR v rely navštívil Orechovú Potôň len prednedávnom. Ak všetko dobre pôjde, uvidíme Igora a ďalších špičkových jazdcov aj na obvyklých tratiach disciplín rely a kopcov.

Igor Drotár prichádza na Slovakia Ring opäť v plnom nasadení a za volantom známej Škody Fabie WRC v triede 3a.

Tibor Szabosi;ac7i3450-2.jpg

Igor Drotár: "Automobilový šport je u nás veľmi populárny. Som rád, že môžem byť jeho aktívnou súčasťou a prinášam tak športové zážitky fanúšikom motoršportu, i keď momentálne len prostredníctvom médií. Dokážem tiež konkurovať dobrým jazdcom a to v dvoch úplne iných disciplínach. V pretekoch do vrchu mám na konte dva tituly absolútneho Majstra Slovenska a veľmi sa teším na nadchádzajúcu sezónu. Slovakia Ring je síce veľmi rovinatý okruh, no výzva je stále rovnaká: zajazdiť čo najlepší čas na hrane možností človeka, auta aj vozovky. Nesmierne sa tam teším a verím, že nás čaká výborný víkend plný zážitkov a športových súbojov."

Tibor Szabosi;asr65293-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri