Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár na európskej Dobšinej

Monday, 12. 07. 2021 - 13:59, Public relations   

Igor Drotár na európskej Dobšinej

Hádam najlegendárnejšie preteky do vrchu si opäť vyhradili prázdninový letný termín. V rámci zľahčených covidových opatrení si preteky konečne užijú aj diváci. Podľa oficiálneho webu meria trať v súčasnosti 5820 m, 6810 m, alebo aj 6590 m... Výškový rozidiel je niekde medzi 332 až 397 nastúpaných metrov. Malebné lúky okolo trate zdobí vždy množstvo zanietených fanúšikov. Tých, ako aj všetkých pretekárov znovu čakajú dva akčné dni: sobota 17. júla ponúkne dva voľné tréningy a následne nedeľa dve merané jazdy.

Tibor Szabosi;ac7i4573-2.jpg

Igor Drotár sa v boji so stopkami stretne s množstvom zaujímavej domácej aj zahraničnej konkurencie z celej Európy.

Igor Drotár: "Dobšinský kopec je jedným z najväčších športových sviatkov v našej krajine. Nádherný kopec v malebnom kraji, ktorý okrem zaujímavých pretekov vždy rozdáva aj skvelých fanúšikov. Veľmi sa teším, že sa tam spolu stretneme a konečne si po roku ticha užijeme atmosféru európskych pretekov a burácajúcich motorov."

Tibor Szabosi;asr64787-3.jpg

XXXVII. Dobšinský kopec s centrom v meste Dobšiná štartuje 16. a 17. júla. Ďalšie informácie nájdete na https://leto.dobsinskykopec.com/

Tibor Szabosi;asr65914-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri