Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai sa zastrája novými farbami

Tuesday, 08. 01. 2019 - 11:33, Ľuboš Kašický   

Hyundai sa zastrája novými farbami

V sobotu sa v Birminghame predstavia všetky továrenské tímy MS rely na sezónu 2019. Hyundai už avizuje nové farby, ktoré odkryjú jeho tímové posádky.

 

Aj ja som prešiel niekoľkými štátnymi podnikmi a zažil som, že s príchodom nového šéfa sa smiešne trvalo na nejakej viditeľnej okamžitej zmene. Nuž a zdá sa, že to nie je len slovenská špecialita. Tím Hyundai Motorsport má nového šéfa a tak „sa patrí“ zmeniť aj livery vozidiel.

hyu-new-livery.jpg

Už v sobotu sa hneď v úvode prvého dňa pre verejnosť predstavia na birminghamskej Autosport International Show všetky továrenské tímy novej sezóny WRC. Hyundai teda oznámil, že privedie kompletnú zostavu posádok v zložení Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jaeger-Amland a Dani Sordo / Carlos del Barrio. Štvrtá posádka Sebastiena Loeb a Daniel Elena sa s tímom predstavia na Rally Monte Carlo (po návrate z Dakaru). Prvýkrát sa verejne predstaví aj nový šéf tímu Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, ktorý priviedol vozidla i20 Coupe WRC v nových tímových farbičkách. Nechajme sa teda prekvapiť. Podľa uvedeného prvého obrázku to však až na také dramatické zmeny nevyzerá.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri