Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hurá na Balaton s Verstappenom a Ricciardom

Thursday, 26. 07. 2018 - 17:18, Ľuboš Kašický   

Hurá na Balaton s Verstappenom a Ricciardom

Tradične nabitý júlový program pre nás vrcholí počas nasledujúceho víkendu formulou jeden na Hungaroringu. Dnes si však Red Bull vyrazil na maďarský Balaton. Užite si to s nimi.


Slovákom azda maďarský Balaton predstavovať netreba. Pri jazere ležiacom asi 130 km juhozápadne od Budapešti sme už určite viacerí „opekali svoje šunky", no pre takého Austrálčana Daniela Ricciarda to musel byť celkom nový zážitok. Zvlášť, ak Red Bull pre svojich pilotov pripravil mokrú zábavu na katamaránoch.

ap-1wcw7ek792111-low.jpg

Ricciardo aj Verstappen dostali inštruktáž od skúsených olympionikov Hansa-Petra Steinachera a Romana Hagara, ktorých katamarány X40 a GC32 dostali pre túto príležitosť farby monopostov oboch pilotov F1.

ap-1wcw7k2812111-low.jpg

„Nikdy som nič také nezažil," ceril vysmiate zubiská Daniel Ricciardo. „Asi dvakrát počas školy sme sa s chalanmi plavili na malých člnoch. Toto som však nikdy neskúšal. Tieto lode sú pôsobivé a obdivujem týchto chlapíkov, ako ich dokážu zvládnuť. Raz sme sa takmer prevrátili, no cítil som sa v bezpečí," pokračoval stále vyškerený Austrálčan, ktorý si v 30-stupňových horúčavách neodpustil skok do príjemne chladnejšej vody.

ap-1wcw6zz6h2111-low.jpg

„Ja mám radšej veci, ktoré majú motor, no toto bolo cool," radoval sa z nového zážitku aj mladý Max Verstappen. „Na lodi sa stále niečo dialo. Dostal som poriadnu lekciu od Romana aj Hansa, no ešte sa budem musieť veľa učiť. Na prvý deň to však nebolo najhoršie."

ap-1wcw7axg52111-low.jpg

Nuž a zatiaľ, čo na okruhu trávili svoju povinnú tlačovú konferenciu Bottas, Räikkonen, Ocon a Sainz, tak „redbuláci" chladili hlavy na Balatone. V piatok sa však už všetko rozbieha naplno a my sa vám prihlásime z rozpáleného Hungaroringu.

Pozrite si štartovú listinu a mapu trate

ap-1wd5m3umw1w11-low.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri