Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Hunter Rally Pstružné 2022 je zrušená

Saturday, 21. 05. 2022 - 10:45, Radovan Szabosi   

Hunter Rally Pstružné 2022 je zrušená

Kalendár Majstrovstiev Slovenska v rally mal v sezóne 2022 obsahovať 7 podujatí. Rally komisia SAMŠ len nedávno informovala, že organizátor Hunter Rally Pstružné, musí svoju súťaž presunúť zo zdravotných dôvodov na náhradný termín v septembri. Žiaľ, posledné informácie od organizátora hovoria, že sa to nepodarí ani v náhradnom termíne a Hunter Rally Pstružné je teda zrušená.

Rally komisia sa aj vzhľadom na predčasne ukončenú Rally Slovakia Ring snaží nájsť riešenie k vzniknutej situácii, ktorá zredukovala tohtoročný kalendár. Všetko nasvedčuje tomu, že kalendáre MSR a MSR HA zostanú už nemenné a kalendáre SRP a Slovenskej trofeje pravidelnosti historických automobilov by sa mohli doplniť jedným, maximálne dvomi náhradnými podujatiami. Keďže ešte nie sú uzavreté dohody s potencionálnymi organizátormi týchto náhradných podujatí, bližšie informácie budú zverejnené v čo najskoršom termíne. Prípadné náhradné podujatie/a sa uskutočnia až septembri, prípadne neskôr.

Rally komisia SAMŠ



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri