Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Hľadáme mladých ľudí so záujmom o autá a šport

Tuesday, 16. 08. 2022 - 13:16, Radovan Szabosi   

Hľadáme mladých ľudí so záujmom o autá a šport

V druhej polovici mesiaca august, v dňoch 20. – 21.8. počas medzinárodnej Veľkej ceny Slovenskej republiky na okruhu Slovakiaring, vám s radosťou predstavíme možnosti realizácie sa v motoristickom športe.

V uplynulých desaťročiach býval motorizmus doménou mužov. V posledných rokoch sa vďaka iniciatíve Medzinárodnej automobilovej federácia FIA situácia trochu mení a čoraz častejšie vidíme nielen za volantom ale aj v okolí súťažných tratí dievčatá a mladé ženy.

Tibor Szabosi;asr68039-2.jpg

Slovenská asociácia motoristického športu SAMŠ túto iniciatívu podporuje. Vyvíja snahu nájsť talentovaných mladých ľudí – chlapcov i dievčatá so záujmom o autá a šport - tieto dva záujmy spája práve motoršport. Priblížime vám aj aktuálne pôsobenie slovenských dievčat a žien v motoršporte.

Tibor Szabosi;asr62952-6.jpg

Záujmom SAMŠ a FIA WIM nie je nájsť iba talentovaných jazdcov, hľadáme aj ľudí z druhej strany trate - traťových komisárov, časomeračov, technických komisárov, mechanikov, ...

Tibor Szabosi;asr61105-6.jpg

Pozývame mladých ľudí vo veku od 13 rokov, aby sa prišli oboznámiť s rôznymi športovými disciplínami, v rámci ktorých by sa v motoršporte na Slovensku mohli sebarealizovať.

veronika-kontarova-fotook.jpg

Predstavíme vám:

  • jednotlivé disciplíny motoršportu na štyroch kolesách (preteky na okruhu, preteky do vrchu, motokáry, rally, slalom, autokros či digitálny motoršport),
  • činnosti v rámci organizácie pretekov (traťový komisár, časomerač, technický komisár)
  • možnosti práce v pretekárskom tíme

luciaok.jpg

Využite túto jedinečnú možnosť a zastavte sa na veľkej cene SR!

Nájdete nás v stane (spolu s motokárovou komisiou) pred vstupom do hlavného pretekárskeho paddocku počas sobotňajšieho programu podujatia.

Tibor Szabosi;c30i8560-8.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri