Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Goodyear potvrdil už tretiu významnú sériu!

Sunday, 22. 12. 2019 - 17:19, Ľuboš Kašický   

Goodyear potvrdil už tretiu významnú sériu!

Kto by nepoznal americkú gumársku spoločnosť Goodyear, ktorá roky písala svetovú históriu automobilového športu. Naznačujú jej posledné kontrakty nový útok na vrchol?

 

Pred pár dňami spoločnosť Goodyear oznámila, že podpísala trojročný kontrakt na výhradné dodávky pneumatík pre Svetový pohár cestovných vozidiel (WTCR). Po nedávnom oznámení, že Američania budú dodávať pneumatiky Majstrovstvám sveta vytrvalostných špeciálov pre triedu LMP2 a potvrdení dodávok pre prestížnu britskú sériu cestovných vozidiel (BTCC), je to ďalší významný a veľavravný krok vpred. „Tieto naše športové aktivity nás znova spoja s fanúšikmi v mnohých krajinách a pomôžu značke Goodyear získať znova niekdajší podiel na trhu,“ povedal videprezident firmy a marketinogový šéf GoodYear Europe, Mike Rytokoski. Mimochodom, doteraz WTCR jazdili na pneumatikách Yokohama.

01wtcr-good.jpg

02wtcr-good.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri