Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Gonda pokračuje v rally. S fakultným tímom odjazdí finále majstrovstiev Slovenska

Friday, 04. 12. 2020 - 10:08, Public relations   

Gonda pokračuje v rally. S fakultným tímom odjazdí finále majstrovstiev Slovenska

Richard Gonda po podujatí Autoshow ukáže pretekárske zručnosti v rally aj tento víkend na záverečných pretekoch majstrovstiev Slovenska. Rovnako ako nedávnu exhibíciu ich bude hostiť okruh Slovakia Ring a jeho priľahlý areál. Gonda nadviaže na inovatívny projekt - spojenie s tímom Strojníckej fakulty TU v Košiciach.

 

Fakultný tím pred dvoma týždňami absolvoval rally debut a na poslednom podujatí tejto sezóny posunie cennú skúsenosť na ešte vyššiu úroveň.

Tibor Szabosi;ac7i8592-1.jpg

Posádky čaká počas dvoch súťažných dní 11 rýchlostných skúšok, dovedna približne 150 ostrých kilometrov. Program odštartuje v piatok písaním rozpisov a prehliadkou trate, nasleduje technické preberanie a administratíva. Oba víkendové dni sa začína pretekať o ôsmej ráno, rally sa skončí v nedeľu okolo tretej popoludní.

Tibor Szabosi;asr60884.jpg

Pre účastníkov platia prísne protipandemické opatrenia v bubline, podujatie sa uskutoční bez divákov. Tí však môžu sledovať dianie prostredníctvom live streamov, odkazy budú zverejnené aj na sociálnych sieťach Richarda Gondu.

Tibor Szabosi;ac7i9963-2.jpg

Úspešný okruhový jazdec si opäť sadne za volant aktuálneho špeciálu Škoda Fabia R5 kategórie WRC2. Gondov navigátor, tímový inžinier, manažér či mechanici budú z radov fakulty.

Tibor Szabosi;ac7i8323-1.jpg

Premiéru zoskupenia na Autoshow poznačila skrytá technická chyba, pre ktorú musel Gonda auto odstaviť. Preto berie ďalšiu možnosť štartu ako veľkú výzvu.

Sophidea agency

Tibor Szabosi;ac7i6706-1.jpg

Tibor Szabosi;asr60730.jpg

Tibor Szabosi;ac7i6713-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri