Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Florek s Lapdavským víťazmi Pohára organizátora na 8.Minirally Liptov

Wednesday, 13. 09. 2017 - 11:31, Public relations   

Florek s Lapdavským víťazmi Pohára organizátora na 8.Minirally Liptov

Peter Florek a Július Lapdavský, reprezentanti Slovak National Hill Climb Teamu sa po dlhšej dobe opäť posadili do súťažného vozidla na rally. Stalo sa tak v Jakubovanoch v rámci 8.Minirally Liptov.

 

Tibor Szabosi;asf-5665-1.jpg

Mitsubishi Lancer EVO IX, s ktorým sa spomínaná dvojica predstavila v rámci Minirally Liptov, poznajú všetci fanúšikovia veľmi dobre z Petrovho účinkovania v rámci slovenského kopcového šampionátu, ale z minulosti aj z niektorých vybratých rally podujatí. Peter je s ním už poriadne zžitý a tak bolo jasné, že túto menšiu, ale o to krajšiu súťaž si veľmi rád užije. A presne to sa aj stalo, pričom výsledkom bolo nielen víťazstvo v rámci Pohára organizátora, ale aj štvrté miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i7932-7.jpg

„Musím povedať, že my sme sa s Julom chceli hlavne dobre zabaviť a trochu si oprášiť spomienky na krásne rally časy. Neočakávali sme, že nám trať tak dobre sadne a nakoniec budeme bojovať o pódiové umiestnenie v absolútnom poradí. To nám nakoniec ušlo doslova o chlp a nebyť penalizácie za „vraj" nesprávny prejazd retardérom, mohli sme bojovať aj o absolútne prvenstvo.

Tibor Szabosi;asf-5667-1.jpg

Napriek tomu nás táto súťaž, inak naozaj veľmi dobre organizačne zvládnutá, nesmierne potešila a my sme si naozaj urobili dobre. Samozrejme vďaka patrí všetkým partnerom Slovak National Hill Climb Teamu za podporu, ako aj mechanikom za výbornú prípravu auta. Som rád, že sme toto podujatie mohli absolvovať a aspoň nachvíľu sa vrátiť do rally súťaží," povedal spokojný Peter Florek.

Martin Paľov;ik8a4670.jpg

Slovak National Hill Climb Team napriek už končiacej majstrovskej sezóne nezaháľa a pripravuje sa na štart na rôznych ďalších podujatiach. Ktoré to budú a kedy sa budú konať, tak o tom vás budeme priebežne informovať.

Martin Paľov;img-1895-11.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth

Tibor Szabosi;c30i7954-9.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri