Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

FIA kalendár 2002, školenia rally

Monday, 14. 01. 2002 - 19:11,    

FIA kalendár 2002, školenia rally

Dnes - 14.1. FIA zverejnila dlhoočakávaný kalendár podujatí pre rok 2002. Nás potešila už dlhšie slovne avizovaná správa o zaradení Mikona rally do seriálu FIA majstrovstiev Európy s koeficientom 2. Organizátorom z AMK Mikona srdečne blahoželáme. Prekvapením je však termín súťaže: 24. - 26.10. teda necelý týždeň po Rallye Košice. Po konzultácii s

organizátormi však ide o omyl a bude sa pracovať na jeho náprave.

Ostatné súťaže sú uvedené správne. European Championship Rallye

Informácia ku školeniam
Množia sa otázky jazdcov k termínu Valného zhromaždenia rally a školeniam. Žiaľ tieto je zatiaľ problematické určiť, nakoľko dodnes FIA nezverejnila Všeobecné predpisy pre rally ani predpisy pre FIA majstrovstvá Európy ani špecifické materiály pre organizátorov rally, čo po iné roky mala Rallye komisia SAMŠ k dispozícii už v decembri. Nejaký čas trvá ich preklad, spracovanie, vytlačenie a príprava školenia. Veríme však, že FIA zverejní predpisy už čoskoro a že všetky termíny budú známe do konca januára.

Rallye komisia SAMŠ

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri