Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari predstaví nové auto 15.februára

Monday, 17. 12. 2018 - 11:12, Ľuboš Kašický   

Ferrari predstaví nové auto 15.februára

Na slávnostnom gala, ktoré organizoval italský časopis Autosprint, poodhalil Maurizio Arrivabene plány na nasledujúcu sezónu. Cieľ je jasný – titul!

 

„V tomto roku sme skončili v semifinále,“ priznal šéf tímu Ferrari. „Chýbal nám posledný krok. Musíme pochopiť, kde sme spravili chyby a využiť to v nasledujúcom roku.“ Samozrejme, že v Maranelle si nedávajú ani iný cieľ, než je zisk majstrovského titulu, na ktorý čakajú už od roku 2007. Stále veria v Sebastiana Vettela. „Ešte zo seba neukázal to najlepšie. Som presvedčený, že to uvidíme v nasledujúcom roku,“ obhajuje Nemca Arrivabene.

Martin Trenkler;18at-vettel-11.jpg

Talian tiež prezradil, že predstavenie nového monopostu pre sezónu 2019 je naplánované na 15.februára a vyjadril sa aj fámam o nezhodách vo vedení tímu. Podľa Sky Italia totiž nebohý prezident Ferrari Segio Marchionne plánoval Mattia Binotta z pozície technického riaditeľa posunúť vyššie a to malo naštrbiť vzťahy s Arrivabenem. „Neviem, čo zamýšľal Marchionne, no vzťahy medzi mnou a Binottom to nenaštrbilo,“ upokojoval verejnosť šéf tímu Ferrari a potvrdil stabilitu v tíme pred dôležitou nasledujúcou sezónou. Tá sa začína v polovici februára testami a o mesiac neskôr (17.marca) úvodným podnikom v Melbourne.

Martin Trenkler;18at-vettel-04.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri