Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari dnes najrýchlejšie a v novom rekorde!

Thursday, 08. 03. 2018 - 20:20, Ľuboš Kašický   

Ferrari dnes najrýchlejšie a v novom rekorde!

Červení dnes ukázali zuby, no strieborní sa nedali vyprovokovať. Stále ešte nevyšli s farbou von. Prekvapia nás v piatok?

 

Ak sme sa v stredu radovali, že Ricciardo (redbull) nám posunul traťový rekord na hranicu 1:18s, tak dnes nás priklincoval Sebastian Vettel (ferrari) časom ešte o takmer sekundu lepším! A právom je na mieste otázka, či je Ferrari naozaj také rýchle?

d3-fe2.jpg

Rýchle časy sa dnes jazdili dopoludnia. Popoludní sa testy do dostali do fázy, keď sa simulovala dĺžka celých pretekov a to sme už rýchlejšie kolá nezaregistrovali. Ale rovno si povedzme aj to, že vo Ferrari trénovali dopoludnia kvalifikačné jazdy na gypersoftoch. V Mercedese a ani v RedBulle sa však vyprovokovať dnes nedali a strieborní jazdili iba na strednej gume medium a Verstappen (redbull) obul ako najmäkšie softy.

d3-fe1.jpg

„Týždeň prebieha podľa plánov," nerobil si ťažkú hlavu s rýchlych časov Hamilton. „Stihli sme zatiaľ všetko, čo sme potrebovali. Auto sa správa fantasticky a je spoľahlivé. Ladíme len detaily." Zajtra je však posledný deň predsezónnych testov a tak sa čaká, že zajtra vyjdú von s farbou aj strieborní. Alebo nechajú červených v napätí až do Austrálie?

d3-f1-results.jpg

d3-ha2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri