Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Fero Fusko ide reprezentovať Kesko Racing na európske podujatie

Wednesday, 19. 07. 2017 - 17:55, Public relations   

Fero Fusko ide reprezentovať Kesko Racing na európske podujatie

František Fusko po práve ukončenej Rally Lubeník smeruje na ďalšie podujatie. Tentoraz to bude jedno z vrcholných podujatí, ktoré je zaradené do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu.

 

Dobšinčan si Fero Fusko nemôže nechať ujsť preteky, ktoré hostí jeho rodné mesto a to aj napriek tomu, že v tohtoročnej sezóne vynecháva kopcové podujatia. Samozrejme „svojim" sa predstaví v spolupráci s vozidlom Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;asf-5476.jpg

„Preteky automobilov do vrchu sa v Dobšinej konajú vyše štyridsať rokov a ja som vždy bol ich súčasťou. Či už ako malý chlapec, keď som obdivoval všetky tie perfektné autá a ich jazdcov, ale v posledných rokoch aj ako jazdec. Aj keď sme sa v Kesko Racing Teame v tomto roku rozhodli neabsolvovať seriál pretekov automobilov do vrchu, Dobšinský kopec musím dať," vysvetlil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i0495-3.jpg

Obdobné myšlienky má aj šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi, ktorý vystúpenie Fera Fuska odobril: „Samozrejme, že som Ferovi dovolil štartovať na Dobšinskom kopci. Prečo by som mu to mal zakazovať. Je rodený Dobšinčan, s tunajšími pretekmi žije celý život a aj keď sme v tohtoročnej sezóne kopce vypustili z dôvodu zaradenia našich dieselových vozidiel do triedy N+2000, kde bojujeme proti veľkým štvorkolkám Mitsubishi, či Subaru. Rozdiel medzi spomínanými a našimi autami je v tom, že okrem pohonu všetkých kolies majú aj takmer dvojnásobný výkon motora oproti našim vozidlám Seat Leon TDi, ktoré majú navyše iba jednu poháňanú nápravu. Napriek tomu sa Ferovi na Dobšinskom kopci patrí štartovať. Dúfam, že sa mu bude dariť, my mu budeme držať palce."

Martin Paľov;ik8a0237-1.jpg

Dobšinský kopec štartuje už počas nadchádzajúceho víkendu 22. - 23.7.2017. Na sobotu pripravil organizátor pre všetkých jazdcov dve tréningové jazdy, na nedeľu dve súťažné. O tom, ako sa darilo Ferovi Fuskovi na Došinskom kopci 2017 vás budeme informovať po ukončení pretekov.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri