Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Fero Fusko a Kesko Racing Team sa predstavia na domácom kopci

Thursday, 15. 07. 2021 - 10:55, Miroslav Majláth   

Fero Fusko a Kesko Racing Team sa predstavia na domácom kopci

Pre Dobšinčana Fera Fuska neexistuje kopec, ktorý by bol umiestnený bližšie k jeho bydlisku a ktorý by doslova vedel odjazdiť aj so zavretými očami. Samozrejme na mysli máme Dobšinský Kopec.

 

Tibor Szabosi;asr62781-1.jpg

Rovnako je na tom aj rožňavský Kesko Racing Team, veď z Rožňavy do Dobšinej je iba nejakých dvadsaťpäť kilometrov. Navyše, Dobšinský kopec je jediným slovenským zástupcom v seriáli FIA European Hill Climb Championship. A práve na tieto preteky automobilov do vrchu smeruje Fero Fusko a Kesko Racing Team bojovať o body v priebehu nadchádzajúceho víkendu. Fero sa pritom divákom v Dobšinej predstaví už tradične s vozidlom Seat Leon TDi.

Tibor Szabosi;ac7i2826-4.jpg

„Dobšinský kopec je nielen mojim domácim kopcom, ale zároveň aj mojim najobľúbenejším. Jazdím po ňom takmer každý deň už od mlada a naozaj poznám každý jeden centimeter tunajšej trate. Na druhej strane pretekať doma, pod dohľadom rodiny, všetkých kamarátov a známych nie je jednoduché. V Dobšinej sa aj v tomto roku stretne poriadna konkurencia, my ale budeme bojovať iba o domáce body v rámci triedy 5b. Aj tu je nás mnoho, takže bude o čo bojovať,“ povedal Fero Fusko pred domácim kopcom.

Tibor Szabosi;20210507-151713-1.jpg

XXXVII. Dobšinský kopec 2021 odštartuje v dňoch 16. – 18.júla 2021. Ako to už v rámci európskych kopcov býva zvykom, na sobotu (17.7.2021) je plánovaná dvojica tréningových jázd. O body a to nielen európske, ale aj slovenské budú prítomní bojovať až v nedeľu (18.7.2021). O tom, ako sa darilo Kesko Racing Teamu a jeho zástupcovi Ferovi Fuskovi vás budeme informovať opäť po víkende.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri