Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ETCC - Zolder, Homola Motorsport Voľný tréning

Saturday, 19. 09. 2015 - 18:30, Public relations   

ETCC - Zolder, Homola Motorsport Voľný tréning

Oficiálny voľný tréning začal v celkom chladnom a zamračenom počasí. Tu na Belgickom okruhu Zolder je počasie veľmi premenlivé a je ťažké určiť dopredu ako bude, keďže sa to mení každú chvíľu. Maťo Homola so svojim SEATom Leon Cup Racer ale ráno vyrazil na tréning plný sily a energie aj napriek tomuto chladnému počasiu. 3 minúty pred štartom sa spustilo slabé mrholenie, a tak to opäť, už po niekoľkýkrát to bolo cele inak.

mato-homola-zolder-fp-1.jpg

Tréning bol teda vyhlásený za mokrý, ale náš team na rozdiel od ostatných jazdcov nasadil počas celého tréningu iba slicky, lebo sa nám zdalo, že to bude lepšie, keďže nepršalo až tak veľa a trať nebola až tak mokrá. Počas tréningu stopa pomaly vysýchala a jazdci sa zrýchľovali. Maťov team počas tréningu spravil niekoľko zmien na aute, ktoré sa ukázali byť dobrým krokom a Maťo postupne zrýchľoval. Tréning ukončil na treťom mieste.

mato-homola-zolder-fp-3.jpg

Maťo: „Máme za sebou ďalší tréning. Táto trať je zaujímavá tým, že dlho nevysýcha . Prispieva k tomu aj nízka teplota a vysoká vlhkosť, takže po nočnom daždi ani ráno nebola trať úplne suchá. Šéf inžinier (Jaro Krajčí) rozhodol, že začneme na suchých gumách, čo na slizkom povrchu bola určite aj dobrá škola a vynikajúca skúsenosť zistiť ako funguje auto v týchto neurčitých podmienkach. Postupne ako sme jazdili však trať vysýchala. Jazdili sme celkom rýchle časy a každým kolom som zrýchľoval. S výsledkom som s ohľadom na podmienky spokojný a teším sa na kvalifikáciu. Dúfam, že to vyjde tak ako v Brne. Ďakujem za vašu podporu :) "

mato-homola-zolder-fp-4.jpg

Počas víkendových pretekov ma môžete sledovať na mojej Facebook stránke a na live timingu https://livetiming.raceresults.nu/zolder#screen-results

Program

Sobota:
Kvalifikácia 15.00 - 15.30 hod 30 minút

Nedeľa:
Warm Up 10.30 - 10.45 hod 15 minút

Preteky 1 12.50 - 13.12 hod 13 kôl - letmý štart
Preteky 2 15.05 - 15.35 hod 13 kôl - pevný štart

reklamni-medialni-patneri-2015-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri