Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dvakrát tri pre Ľuboša Zimana na Jankovom vŕšku

Tuesday, 19. 07. 2022 - 09:13, Miroslav Majláth   

Dvakrát tri pre Ľuboša Zimana na Jankovom vŕšku

Zimo Racing Team spoločne s Ľubošom Zimanom a vozidlom Subaru Impreza G3 vybojoval v rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2022 dve tretie miesta v triede 3a.

 

Tibor Szabosi

Ľuboš Ziman sa už na Oždianskych serpentínach predstavil s vylepšeným Subaru Impreza G3. Vylepšenia týkajúce sa motora a podvozku urobené v dielňach L Racing Teamu si Zimo veľmi pochvaľoval. Zároveň si na ne musel aj postupne zvyknúť, keďže motor dostal podstatne viac koní ako mal doteraz a podvozok fungoval úplne inak ako ten predošlý.

Tibor Szabosi

V rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2022, v rámci ktorého bojovali jeho účastníci o body do seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu Ľuboš so svojim Subaru už dosahoval veľmi dobré časy. Tie navyše v každej jazde o nejakú sekundičku vylepšoval. Výsledkom bolo v sobotu, aj nedeľu tretie miesto v triede 3a, pričom proti nemu bojovali jazdci na továrenských vozidlách Škoda Fabia R5.

Tibor Szabosi

„Je veľmi teplo a my sme sa báli, že auto sa bude prehrievať, ale nestalo sa tak. Teplota bola v normále stále a ja som sa mohol naplno venovať jazde. Samozrejme ešte stále si zvykám na nový motor a podvozok, ale už sa do toho dostávam. Ten nový motor funguje fantasticky a ja aj touto cestou ďakujem Jankovi Liptákovi za odbornú pomoc. Navyše tunajšiu trať už z minulosti trochu poznám, takže si aj ja sám viac dovoľujem. Samozrejme auto má obrovský potenciál a veľké rezervy, takže ešte stále ho nevyužívam naplno. Ono sa to ale postupne každými pretekmi zlepšuje. Verím tomu, že partnerom nášho tímu robíme dobrú reklamu a ja im ďakujem za podporu. Samozrejme vďaka patrí aj mechanikom z SOS Truck Teamu, ktorí sa mi na pretekoch starajú o auto. A opomenúť nesmiem ani moju rodinu a všetkých ostatných čo mi akoukoľvek formou pomáhajú,“ opísal Ľuboš Ziman preteky na Jankovom vŕšku.

Tibor Szabosi

Zimo Racing Team teraz čakajú tri víkendy voľna a oddych od pretekov, počas ktorého sa jeho členovia môžu venovať rodinám. Následne sa v dňoch 13. – 14.8.2022 predstavia divákom v rámci podujatia Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022.

Miro Majláth   



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri