Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Druhé a piate miesto z MAAD Rally Cestice pre KL Racing Rally Team

Tuesday, 13. 03. 2018 - 09:08, Public relations   

Druhé a piate miesto z MAAD Rally Cestice pre KL Racing Rally Team

Ako sme vás už informovali, v sobotu 10.3.2018, sa zúčastnila trojica posádok slovenského KL Racing Rally Teamu podujatia VIII. MAAD Rally Cestice 2018.

A nebolo to iba také obyčajné, testovacie zvezenie. V TOP 5 absolútneho poradia sa totiž umiestnili hneď dve posádky KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;c30i9820-16.jpg

Druhé miesto absolútneho poradia patrilo Ladislavovi Szombathymu, ktorého všetci fanúšikovia automobilových súťaží poznajú predovšetkým ako mechanika Srnka motorsport Teamu.

Tibor Szabosi;c30i8373-11.jpg

Okrem Laciho, výborne zajazdil aj Jozef Deme, ktorý sa divákom predstavil s rovnakým vozidlom, čiže Mitsubishi Lancer EVO IX. Jožko dokonca, ak by bola súťaž hodnotená v rámci predpisov pre jazdu pravidelnosti, by sa určite stal jej víťazom, keďže v oboch súťažných jazdách sa mu podarilo zajazdiť navlas rovnaký čas. V Cesticiach mu však za jeho výkon patrilo piate miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i8471-12.jpg

Posledným jazdcom KL Racing Rally Teamu, ktorý sa v Cestiach divákom predstavil bol večný smoliar Paľo Cireň. Ten si totiž aj tu, pri skúšaní novej techniky, užil smolu vo forme hodín, ktoré sa mu podarilo vyrobiť hneď po štarte do rýchlostnej skúšky. Samozrejme, množstvo času, ktorý pri tomto úkone stratil, sa už nedal do cieľa dobehnúť.

Tibor Szabosi;c30i0310-11.jpg

V rámci VIII. MAAD Rally Čestice absolvovali posádky slovenského KL Racing Rally Teamu posledné predsezónne testovanie. Teraz ich čaká približne mesačná pauza a po nej sa fanúšikom rally športu predstavia v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, na Rally Prešov.

Tibor Szabosi;asf-6464-1.jpg

KL Racing Rally Team, Miro Majláth

kl-racing-partneri-2018.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri