Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Drotár a Bánoci na Pražskom relyšprinte

Wednesday, 29. 11. 2017 - 06:14, Martin Trenkler   

Drotár a Bánoci na Pražskom relyšprinte

Séria rýchlostných skúšok v okolí mesta Praha a tradičné mestské skúšky v okolí Strahovského štadióna boli súčasťou nedávneho Pražského relyšprintu. Nechýbal tam ani Prešovčan Igor Drotár, ktorý si na miesto spolujazdca posadil po dlhej dobe Vlada Bánociho.

Tibor Szabosi;c30i5152-11.jpg

XXIII. TipCars Pražský Rallysprint je síce mimosezónne exhibičné podujatie rely, no patrí k tým najzaujímavejším súťažiam celého roka. Napokon, okrem Drotára/Bánociho sa tu ukázali aj ďalšie známe mená ako Grzegorz Grzyb, Martin Koči, Pavel Valoušek, Jan Dohnal a mnohí ďalší.

Tibor Szabosi;asf-7517-2.jpg

V takejto silnej konkurencii obstála prešovská posádka Škody Fabie R5 na výbornom desiatom mieste celkového hodnotenia.

Tibor Szabosi;c30i5149-6.jpg

Igor Drotár: "Nepredpokladal som, že v takejto úžasnej konkurencii spravíme takéto pekné umiestnenie. Šli sme najmä na čas a trochu aj pre šou divákov. Bolo to krásne podujatie a vyšlo nám tiež počasie, napriek drobnému dažďu. Praha je sama osebe čarovná a privítalo nás tu veľké množstvo divákov. Šli sme naplno od prvej rýchlostnej skúšky. Tá bola síce krátka, no náročná, v lesoch južne od Prahy. Vzápätí sme sa presunuli do okolia Strahovského štadióna. Všetci, čo štartovali, odviedli kus športového umenia. Krásne sme tým oslávili skvelý motoristický rok. Ďakujem aj usporiadateľom za špičkovú organizáciu a našim mechanikom za kvalitné auto. Zažili sme aj aktuálny Ford Fiesta WRC v rukách Jana Dohnala, bolo skvelé vidieť to auto na vlastné oči. Po dlhej dobe som štartoval s mojím celoživotným navigátorom Vladom a zaspomínali sme si na staré časy. Šlo sa nám spolu skvele a Vlado mal zážitok z novej Fabie R5. Odviedli sme kus dobrej práce aj pre našich reklamných partnerov. Napokon reprezentovať firmu na takomto podujatí je stále výnimočné."

Tibor Szabosi;asf-7519-2.jpg

Tento víkend Igor spojí pretekársku úlohu na Mikulášskej rely so slávnostným odovzdávaním cien SAMŠ.

Tibor Szabosi;asf-7654.jpg

Igor Drotár: "Ešte pred Pražským relyšprintom som si prevzal cenu od prešovského župana. Tento víkend ma čaká Mikuláš Rally forever 2017 v Slušoviciach a vzápätí letím priamo do Nitry na vyhlasovanie slovenských majstrov. Veľmi sa už teším," dodáva Igor na záver.

Tibor Szabosi;c30i6878-8.jpg

Martin Trenkler/RPM



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri