Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Doplňujúce informácie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017

Friday, 03. 11. 2017 - 14:07, Public relations   

Doplňujúce informácie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017

Priatelia, pretekári, v posledných dňoch ma mnohí z vás telefonicky kontaktovali s jednou otázkou.

„Môžem sa na Auto Show prihlásiť s jedným vozidlom iba jedenkrát, alebo aj viackrát?"

Tibor Szabosi;c30i7226-7.jpg

V závislosti na fakte, že podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 je, rovnako ako jeho predchádzajúce ročníky „Voľným podujatím v disciplínach SAMŠ", čiže podujatím, ktoré sa iba čiastočne riadi predpismi FIA, alebo SAMŠ. Toto podujatie má byť hlavne oslavou automobilového športu a ako tomu aj jeho názov napovedá, akousi „show" pre fanúšikov automobilového športu a z toho dôvodu má aj vlastné predpisy. To znamená, že ak chcú napríklad dvaja jazdci štartovať na jednom vozidle, je to povolené, ale aj prípad, kvôli ktorému mi vlastne najčastejšie telefonujete, ak má jazdec záujem štartovať s jedným vozidlom viackrát, aj toto je povolené. Samozrejme za každé takéto prihlásenie je potrebné zaplatiť štartovné. V oboch prípadoch by som však všetkých rád požiadal, aby mi túto skutočnosť oznámili telefonicky, z dôvodu, aby som vedel upraviť štartovú listinu a poradie štartu podujatia tak, aby sa vedeli po prvej jazde komfortne pripraviť na ďalšiu. Samozrejme aj v tomto prípade platí, že prihlášky bude organizátor prijímať iba v súlade s priepustnosťou trate.

Martin Paľov;ik8a6218-1.jpg

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 má byť podujatím, ktoré ako som už spomínal má byť akousi oslavou slovenského automobilového športu a peknou bodkou za práve končiacou sezónou. Práve preto pre vás organizátor podujatia pripravil v tomto roku menšie prekvapenie. Tou bude jedna voľná jazda, čiže bez merania času, v ktorej sa od súťažiacich očakáva jazdenie v štýle „show", čiže nielen čistá jazda na čas, ale jazda „pre oko diváka". Samozrejme, aj toto podujatie, rovnako ako všetky predchádzajúce musí mať nejakého víťaza. Toho určia dve z trojice súťažných jázd, pričom podmienkou klasifikácie bude absolvovať kompletnú trať podujatia, čiže všetky tri jazdy. V prípade ich neabsolvovania nemôže byť súťažiaci uvedený v záverečnej klasifikácii. Viac informácií sa dozviete z Vykonávacích nariadení, ktoré budú zverejnené tri dni pred štartom podujatia.

Tibor Szabosi;c30i9359-6.jpg

Rád by som záverom na všetkých súťažiacich apeloval s myšlienkou „poďme sa zabávať, zabavme fanúšikov, priateľov, či partnerov, robme ale všetko v súlade s bezpečnosťou".

Tibor Szabosi;c30i7670-15.jpg

Miro Majláth
predseda OV
KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri