Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Do Slušovíc sa ide 2 plus 1

Thursday, 06. 12. 2018 - 17:25, Peter Baran   

Do Slušovíc sa ide 2 plus 1

„To sa vám ako podarilo? Klobúk dole chlapci.“ To bola jedna z prvých reakcií, ktoré zaznamenali členovia SK DER Rally Teamu po tom, ako uzrela svetlo sveta informácia o novej spolupráci.

 

Team

Akej? Predbežne krátkodobej, ale uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Jeden z najúspešnejších okruhových pretekárov, Richard Gonda, si vyskúša rely špeciál. A nie obyčajný. Okrem dôvery dostane do rúk majstrovské auto triedy 3, Mitsubishi Lancer Evolution IX Jožka Béreša a Lukáša Šintala. Už 8. 12. 2018 sa ukáže s Erikom Gajdošom, nováčikom na sedadle spolujazdca, na Mikuláš Rally.

Tibor Szabosi

Do Slušovíc samozrejme pocestujú aj Roman Odložilík s Martinom Turečekom. Ich schopnosti, Škoda Fabia R5 a dravosť prejazdov budú určite veľkým lákadlom pre davy fanúšikov. Výsledky z posledných podujatí sú pre posádku veľkým motivátorom. Zatiaľ však medzi nimi chýba najcennejší kov. Odvezú si z Valašska zlato? To si zatiaľ nedovolí nikto predpovedať. Jedno je však isté. Potenciál na to majú.

Tibor Szabosi

Minimálne rovnakým adeptom na prvenstvo je aj druhá posádka DER-ákov, Ďodi Béreš s Lukášom Šintalom na Forde Fiesta R5. Jožko pravidelne potvrdzuje, že dokáže súperiť so špičkou aj napriek tomu, že má pre neho novú techniku. Tento talent od Boha predvedie na rýchlostných skúškach na rozhraní Vizovických a Hostýnských vrchov, ale rovnako tak aj na divácky atraktívnej okruhovej rýchlostnej skúške okolo areálu dostihovej dráhy v Slušoviciach.

Tibor Szabosi

Milí DER-áci, ale aj ostatní fanúšikovia tohto nádherného športu. Tieto riadky berte ako pozvánku na Mikulášsku Rally, lebo ako to má už v samotnom popise, Rally Is Life. Nezabudnite sledovať pripravované novinky z dielne SK DER Rally Teamu aj na FB Fan Page a hlavne pamätajte, že „NO BÉREŠ, NO FUN“.

Peter Baran, SK DER Rally Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri