Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dnes by mal 65 rokov

Thursday, 22. 12. 2022 - 14:38, T. Szabosi   

Dnes by mal 65 rokov

Dnes si pripomíname výročie narodenín nedávno zosnulého pretekára a kamaráta Mira Čiliaka, ktorý celý život zasvätil motorizmu a ziskom titulu majstra Európy si splnil sen. Zomrel po dlhej a ťažkej chorobe.

„V začiatkoch mi pomohli rodičia. K tomuto športu ma však priviedli dve osoby - otec a známy pretekár Štefan Gubáni, u ktorého som ako tínedžer začal robiť mechanika,“ spomínal nedávno v jednom rozhovore Miro.

c50q0657bw.jpg

Miroslav Čiliak (22.12.1957 – 21.11.2022)

  • Pretekárske vzory: Gilles Villeneuve, Ayrton Senna
  • Najobľúbenejšia trať: Šturec
  • Najväčšie úspechy: 1x majster Európy FIA HHCC category 5, 8 x majster Slovenska, 1x majster ČSFR v PAV a 1x v PAO, 2 x vicemajster ČSFR v PAO, v roku 1993 víťaz Castrol Cupu, 1x majster Rakúska v PAV, 1 x majster Zóny Strednej Európy historikov

Dnes Mirovi venujeme túto spomienku, ale ešte dlho bude jeho neprítomnosť doznievať medzi kamarátmi, motoristami, ktorý ho mali možnosť poznať.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri