Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Digitálne preteky lákajú známe mená

Friday, 12. 03. 2021 - 13:12, Public relations   

Digitálne preteky lákajú známe mená

Druhá adícia SAMŠ Majstrovstiev Slovenskej republiky v digitálnom motoršporte sa začne 15. marca prvým kolom TCR Digital Cupu na českom okruhu v Moste. Štartová listina sa postupne zapĺňa a v pondelok večer o 20:30 sa 30 najrýchlejších z kvalifikácie postaví na štart dvoch 30-minútových šprintov.

1-215.jpg

V triede TCR sa tento rok pokúsi obhájiť vlaňajší titul Majstra SR aj Bence Bánki. Do šampionátu nastúpi vo farbách nemeckého tímu Dörr Esports, virtuálnej odnože známeho nemeckého tímu Dörr Motorsport. Do osemdielneho seriálu na platforme Raceroom Racing Experience si vybral model Cupra Leon Competizione.

bencebanki.jpg

Medzi jeho súpermi budú nielen jazdci slovenskej a českej virtuálnej motoristickej scény, ale aj pretekári známi z reálnych okruhov: Marcel Liedl, Dávid Nemček, Michaela Dorčíková či Martin Hlavna.

Tibor Szabosi;asf-8772-1.jpg

SAMŠ Majstrostvá Slovenska v digitálnom motoršporte sú vypísané aj v skupine GT. Od prvého kola nás delia ešte niečo vyše dva týždne, no aj v tejto triede v hre Assetto Corsa Competizione sa už o slovo hlásia aj zaujímavé mená. Najznámejším je určite Štofi Rosina, ktorý má na svojom konte aj víťazstvá v pretekoch Majstrovstiev sveta FIA GT či stupne víťazov v Porsche Supercupe a triumfy na Veľkej cene SR na Slovakia Ringu. Štart kategórie vozidiel GT3 je naplánovaný na 29. marca a v kalendári je takisto 8 známych európskych tratí.

Tibor Szabosi;ac7i1523-3.jpg

Jazdci budú v oboch kategóriách bojovať nielen o pocty Majstra SR, ale aj o hodnotné ceny v hodnote viac ako 1000€. Športové pneumatiky Davanti Protoura Sport od MZ Pneu, hasiaci systém do auta od Proteng či balíček od Red Bull Slovensko. Každý prihlásený jazdec takisto dostane od organizátorov a sponzorov limitovanú edíciu trička a šiltovky Digital Motorsport SK.

2-182.jpg

Priame prenosy z pretekov MSR v digitálnom motoršporte bude vysielať Digital Motorsport TV na svojom YouTube kanáli, ktorý do svojho vysielania pridá aj TV Rimava, dostupná u lokálnych TV prevádzkovateľov po celom Slovensku.

20200516-160234.jpg

logo-big.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri