Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Digitálne preteky GT v Imole už dnes večer

Monday, 29. 03. 2021 - 12:55, Public relations   

Digitálne preteky GT v Imole už dnes večer

Majstrovstvá Slovenskej republiky v digitálnom motoršporte 2021 otvoria dnes aj svoju druhú kategóriu. Prvé preteky GT Digital Cup sa pôjdu na talianskom okruhu Imola a na štart hodinových pretekov sa postaví 20 vozidiel GT3 s dvojčlennými posádkami.

4-111.jpg

Do šampionátu v tejto triede sa prihlásila celá slovenská špička v tomto športe. Štartovaciu listinu navyše „okorenili“ aj známe mená z reálnych okruhov. Jeden z najlepších slovenských automobilových pretekárov Štofi Rosina počas uplynulého víkendu štartoval v Porsche na okruhu Sakhir v Bahrajne pri Veľkej cene F1, no dnes večer sa bude v Mercedese AMG GT3 striedať s Dávidom Nemčekom, známym slovenským šampiónom v autoslalome či víťazom pretekov MX-5 Cup. Favoritov je niekoľko a v pretekoch s povinným pitstopom a výmenou za volantom sa môže udiať veľa dramatických momentov.

5-76.jpg

Oficiálny slovenský šampionát pod hlavičkou Slovenskej asociácie motoristického športu sa začal pred dvoma týždňami prvými pretekmi v skupine TCR. Napínavé preteky plné súbojov vyhrali Bence Bánki a Jakub Štofko. V oboch triedach TCR aj GT je vypísaných po osem podujatí a Majstri SR okrem krásnych pohárov získajú aj množstvo vecných cien od partnerov šampionátu.

1-218.jpg

Preteky na 60 minút sa začnú o 20:40 a priamy prenos z nich je možné sledovať na Digital Motorsport TV na YouTube alebo v TV Rimava.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri